Keskimäärin onnistunut

Viimeisen viikon aikana olen keskimäärin onnistunut tai niin haluan itselleni uskotella.

Onnistuminen:Tavaraa olen saanut vähennettyä paljon, sitä tosin piisaa edelleen. Kollasin vessan ja kylppärin kosmetiikka tuotteet. Sieltä jouti muovikassillinen meikkipurkkeja ja purnukoita roskiin. Laitoin kiertoon myös harjoja, jotka eivät pehkooni uppoa. Kierrätykseen jouti myös kyniä keittiön kynäpurnukasta. Kierrätin myös pakastelokerollisen pakasteita, laitoin ne veljeni matkaan. Pelastusarmeijan kierrätyslaatikkoon lähti pussukallinen vaatteita. Lisäksi laitoin muovinkierrätykseen kertyneitä muovipurnunoita, jotka ovat sinänsä ihan hyviä, mutta ei niitäkään tarvitse määräänsä enempää. Vanhentuneita lääkkeitäkin löytyi pieni pussillinen. Tuotteita lähti huushollista toista sataa. Tätä kutsuisin hyväksi aluksi...




Vähemmän olen onnistunut painon kanssa. Stressi, kiire ja huonot ruuat ovat anti-hoikistumiseni salaisuus.








Nyt alkaa työkiireet helpottamaan ja pääsen pikku hiljaa purkamaan plussatunteja. Josko nyt jaksaisi. Keskittyä muuhunkin kuin työhön...

Ruskaa olen saanut ihastella eri puolella Suomea, se on ollut erityisen upea tänä vuonna.






Kommentit

  1. Ruska on todella ihana väriloisto ennen talvea! Hieno tulos järjestelyistä. Vauhtiin päästyään sitä saa aikaseksi ja voi iloita tuloksesta. Reipasta syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Reippaus on ollut pitkään hakusessa, josko se tästä. Tavaroiden tsekkausta olisi nyt arjen koitettua tarkoitus jatkaa.

      Poista
  2. Ihan hyvällä syyllä voit sanoa onnistuneesi.

    VastaaPoista
  3. Tuntuipa luettu teksti tutulta. Itselläkin kaikkea vähän liikaa, painoa, kotona tavaraa ja kiiretyä arjessa. Vaan hienosti sie olit onnistunut karsimaan kotoasi tavaraa, pitäisi itsekkin taas ottaa itseään niskasta kiinni ja karsia joku kohta kotoa. Jokin aika sitten sain käytyä vaatteitani läpi ja pari pussillista lähti kierrätykseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin pitäisi tarttua vaatekaappiin... Siellä on valitettavan paljon pieniä vaatteita.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli