Metsäretkellä

Eilen oli niin hyvä sää, etten voinut olla menemättä metsään. Tänä syksynä sienestys on jäänyt monestakin syystä väliin. Otin matkaan kameran ja pienen pussin, jos sattuisin löytämään lähimetsästä suppilovahveroita.

Metsässä oli yleisesti ottaen todella vähän sieniä. Suppiksia löysin pienen pussillisen. Ne olisi jäänyt löytämättä, ellei olisi ollut vainu kohdista missä edellisvuosina on kasvanut suppiksia, niin hyvin ne maastoutui lehtien alle, kuten kuvista näkyy.








Jätti mikä lie sieni



Metsässä vierähti ihan huomaamatta yli puolitoista tuntia ja aika monta kaloria, jos Polariin on luottaminen.


Onneksi tuo jalan plantaarifaskiittikään ei äitynyt pahemmaksi. Tuo luupiikki on tosiaan vaivannut nyt kohta kuukauden päivät enempi tai vähempi.

Pitäisi saada itsestään irti ja mennä teettämään pohjalliset, jotka helpottaisivat vaivaa. Hintaa niille kuulemma tulisi lähes 200€. Rahan menon lisäksi pitäisi ottaa mallikengät pohjallisia teettäessä mukaan ja olen kovasti miettinyt, mitkä kengät sopisivat yleismalliksi, sillä enhän minä yksillä kengillä taaperra. Urheiluliikkeistä saisi muotoiltujapohjallisia edullisemmin, mutta ne eivät ole noiden kuulemma noiden veroisia. Jalkojen päällä joutuu olemaan aika paljon, joten en haluaisi väärässä paikassa säästää.

Lääkäriltä sain kehoituksen myös ruveta käyttämään korollisia kenkiä, kas kun ei stilettikorkoja.

Viikon motto monellakin tapaa "Tartteis tehdä jotain, eikä vaan tuumata"

Kommentit

  1. Metsässä on ainakin kaunista ja rentouttavaa, vaikka ei sieniä löytäisikään. (Possu ei muuten tykkää sienistä)

    VastaaPoista
  2. Haavan lehdet leijailivat kultasateena metsässä kun eilen kävelin. Mekin etsimme sunnuntaina sieniä, syötäväksi kelpaamattomia riitti, yhtään meidän tuntemaa ei löydetty. Mukavaa ja rentouttaa oli silti. Sykemittari on hauska työkalu, se laittaa liikkumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en keräile kuin suppiksia, kanttarelleja ja mustiatorvisieniä. Ne on helppo valmistaa ja tunnistaa.

      Sykemittari motivoi parhaimmillaan oikein mukavasti.

      Poista
  3. Metsässä on aina kivaa ja nyt vielä kaunistakin. Suosittelen hyviä pohjallisia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli