Päheet

Muistin ottaa eiliset virkkaukset töihin ja täytyy todeta, että kuulokkeista tuli päheet.

Jos olisin tyylitietoinen voisin tehdä noita eri värisiä, päivän asuun sopivia, mutta kun en ole, niin noilla yksillä pärjää.

Kävin tänään töiden jälkeen ostamassa vedenkeittimen kun sain vinkin. Alun perin haaveilin samanlaisesta värikkäästä kuin Pöllöllä oli, mutta tyydyin sitten tuohon 19,90€ tarjous keittimeen. Pikaisen testauksen perusteella keitin tuntuu ihan toimivalta. Se ei tosin ole vanhan metallikuorisen OBH Nordican veroinen, mutta hintakin on paljon halvempi.

Uusi paketissa ja ilman

Vanha teräksinen, josta lähti lähes 4cm muovipala sulaen pois. Oli onni onnettomuudessa, että sain hellan levyn puhtaaksi, eikä siihen jäänyt jälkeä.



Tänään oli ohjelmassa myös venyttelytunti. Jumppiin en oikein tuon jalan takia ole uskaltanut mennä. Ainoat toimivat jumppa vaihtoehdot ovat venyttely ja spinning eli aika vähiin käy.




Kommentit

  1. Noi on kyllä hienot noi sun kuulokkeet! Nyt melkein oon kade ja mietin omien kuulokkeitteni vaihtamista.. Tai voihan noihinkin kyllä virkata tuommoset.
    Mutta tuo vedenkeitin - siis vanha kovia kokenut - on kyllä aika hurjan näköinen! Onneksi ei käynyt mitään sen pahempaa ja sait hellankin puhtaaksi.
    Tuo uusi vedenkeitin on näyttää hyvältä, Electroluxhan on tuttu ja turvallinen merkki. Ja pääasiahan on, että se hoitaa hommansa, vai mitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. Niistä tuli oikein kivat ja ajaa asiansa oikein hienosti pehmikkeenä. Lappuset virkkaa hetkessä.

      Tuo uusi vedenkeitin on ihan ok ja hintakin oli ok.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Hyvää ystävänpäivää