Syyspuuhailua perjantain ratoksi

Tänään oli upea aurinkoinen sää. Töissä poltteli melkoisesti lähteä piha hommiin, mutta loppujen lopuksi työn imu vei neljään. Olin ostanut ukkokullan synttärilahjakortilla puutarhalta kanervia (eiku callunoita), hyönteishotellin ja yli sata kukkasipulia. 

Istutus nro I. Havuja tuohon olisi vielä tarkoitus lisätä, kunhan saan niitä hankittua.


 Sipulilaatikoita ostin 2 pakettia.
Lisäksi ostin näitä Sun Lovereita, kun ne oli niin kauniita. Ihastelin myös Churchill sipuleita, mutta jätin ne kauppaan kun ajattelin kukkasipuleiden jo riittävän. Vasta istuttaessa huomasin, että tuossa paketissahan noita Sun Lovereita oli =/. 


Kukkasipulien kanssa meinasi iskeä jo tuska ja tungin niitä lopulta ympäri pihaa. Mielenkiinnolla odotan kevättä, seuraako tämän päivän uurastuksesta kukkaloistoa vai meneekö kukkasipuli parempiin suihin. 

Tämän ihanuuden vien keväällä pihalle.  Lisäksi ajattelin viritellä jonkinlaisen perhosbaarin. Kassotaan saadaanko uusia öttiäisiä pihaan.






Pihalla pyöriessä huomasin, että syreenit ovat erehtyneet vuoden ajasta... Toivottavasti ne jaksaisivat kukkia keväällä. Keväällä täytyy satsata syreenien lannoittamisen ja taustalla olevan vesakon raivaamiseen, että nuo intaantuisivat kunnolla kasvuun, ne kun ovat aika kituliaasti  kasvaneet.
 Glögikausi tuli avattua tänään virallisesti. Ilmojen viilentyessä tykkään juoda glögiä (ihan ilman alkoholia, miksi pilata hyvää glögiä), teetäkin saatan joskus juoda, mutta vähemmän. 

Kauppojen hyllyille noita glögejä on alkanut ilmestyä, kuten muutakin joulutavaraa kuten kalenterit ja suklaat. Tosin minä en pidä glögiä vain joulun juttuna. Viime keväänä join pitkään joulun jälkeen hamstraamiani glögejä.

 

Kudin on kaivettu naftaliinista. Telkkaa katsellessa purin vanhan tekeleen ja aloitin tuon uuden, vähän leveämpi resorisen sukan. Kotiin takaisin Yle Areenasta katsoessa oli mukava kutoa. 


Toteutan portti-teoriaa... 
Aloitin pienillä kuulokkeiden suojilla, nyt siirryin sukkiin ja sitten siirryn vahvempiin "aineisiin" eli villapaitaan, jonka lupasin tyttärelle kutoa, että saan oman villapaitani takaisin ;).



En tiedä näenkö harhoja kun näyttäisi, että tekstin fontit vaihtelevat suusta tai toisesta...

Kommentit

  1. Ai sulla on ollut synttäri? Onneksi olkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolmas kerta toden sanoo. Oon jo kaksi kertaa vastannut Possulle, mutta vastauksia vain ei näy.

      Ei oo laiskiaisella synttäreitä ollut. Laiskiainen on kesän lapsi, melkein juhannussankari. Tuo lahjakortti on vain jäänyt roikkumaan ja se piti käyttää pois ennen lokakuun loppua. Itse asiassa vielä lahjakortin saaja oli ukkokulta 🤣.

      Poista
  2. Olipa kryptinen teksti. Etenkin porttiteoria iski.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kryptisyyttä lienee lisäsi kun tekstit ja kuvat olivat vähän vaihtaneet paikkaa, mutta lienee kirjoittajan kirjoitustaidoissakin jotain petrattavaa ;) ja kirjoitettu teksti olisi hyvä lukea ennen julkaisua.

      Porttiteoria liittynee aivan toisiin aiheisiin (aineisiin), mutta käytin sitä tässä kohtaa neulomisen "imuun".

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli