Keskiviikko

Olipa mukava palata kotiin, käydä saunassa ja aloittaa vaatehuoneen tyhjennys. Kyllä luit oikein aloitin sen... Tosin tuo logiikka käydä ensin saunassa ja sitten pöllytellä vaatteita ei ehkä ollut järkevin.
Nyt hyllyt ammottaa tyhjyyttä...mun sänky ei. Hiukan hirvittää pääsenkö tänä yönä nukkumaan kun on sänky täynnä vaatteita. No ehkä mahdun Ukkokullan puolelle kun se ei ole kotona ja ainahan on vierashuone 😄.

Hurjasti on vaatteita ja silti kun pitäisi jonnekkin mennä, ei oo mitään päälle puettavaa. Paljon kaapista löytyi ”sitku” vaatteita, joista ei vaan raatsi luopua. Joitain ”tuskin koskaan” vaatteitakin löytyi. Haikein mielin  täytyy ”tuskin koskaan” ja osasta ”sitku” luopua. Joitain vaattieta voisi laittaa myyntiin, osa joutaa ihan ”räteiksi” ja kierrätyksenkin vielä riittää.




Päivän syömiset on olleet niukahkot ja jotain pitäisi vielä syödä... Ehkäpä ruisleipää maksamakkaralla.

kuvassa on päivän tähän astiset syömiset eli aamun tuorepuuro, lounas fetasalaatti, välipala banaani ja päivällisrahka.

Tänään en ehtinyt/ jaksanut mennä kauppaan, joten huomennakin tarvinnee ostaa lounassalaatti. Iltasella sitten kauppaan ostamaan salaattiaineksi.


Tiistaina ja keskiviikkona on tullut askellettua oikein mukavasti kun Helsingissä tuli liikuttua paikasta toiseen pääsääntöisesti kävellen. Täällä kotikulmilla sitä tulee helposti pörhällettyä omalla autolla.

Nyt vaatteiden kimppuun, että saisi edes osan takaisin kaappiin ennen kuin uni iskee.

Öitä!


Kommentit

  1. Minun kaapin sisältö on olkkarissa. Sitkeästi kuvittelen kykeneväni jotain vuosikertajuttuja poistamaan. Jos ei vaatetta ole käyttänyt kymmeneen vuoteen, mikä on todennäköisyys, että sitä käyttää seuraavaan kymmeneen vuoteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain sain poistettua. Nyt kun ne saisi vielä kiertoon.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli