Marraskuu aloittaa jänisviikot


Marraskuun jänisviikot on useamman vuoden perinne, tosin nimen keksin äskettäin. Tuo nimi jänisviikot ei tarkoita, että söisin jänispaisteja, vaan sitä että puputan enempi salaatteja. Ainakin päivän toinen ruuista olisi tarkoitus korvata salaatilla.Aloitin jänisviikot jo tämän viikon jo maanantaina.

Perinteisellä kana- ja kalasalaatilla pääsee pitkälle. Aamuisin olen syönyt töissä puuroa ja tällä viikolla on useampana päivänä ollut eväänä tuota kaalilaatikkoa. 






Ostin tänään resque sushia, mutta täytyy sanoa, että kannattaa vaan mennä paikan päälle syömään, että valittua juuri niitä suosikki makuja. Nyt tuossa 10 kappaleen setissä oli muutama ihan hyvä ja loput oli "syö ennen kuin selkäänsä ottaa” makuja. 

 


Sorruin tänään napostelemaan irtokarkkeja, jotka teini oli jättänyt kulhoon. Neljä päivää maltoin vain katsella niitä kulhossa ennen kuin hermo petti. 




Tänään ollaan jo torstaissa, jihaa!

Kommentit

  1. Jänisviikot kuulostaa hauskalta - ja hyvältä! Ehkä lainaan, ainakin jollain viikolla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jänisviikot on hauskat... kun vaan muistaa pysyä ”jäniksenä”. Saa lainata 😄.

      Poista
  2. Puput on hyviä loikkimaan, joten jänisviikot kuulostaa reippaalta. Marraskuun harmaudessa on ehdottomasti viisasta nauttia värejä lautaselta. Mieluiten veitsellä ja haarukalla. Reipasta marraskuuta ja jänisviikkoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pupujen loikkaenergiaa kun saisikin, edes vähän... Värit lautasella ja vaatteissa tuo piristystä tähän pimeyteen.

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli