Puf ja viikonloppu on jo sunnuntai-illassa

Viikonloput menee hurjaa vauhtia, no onneksi myös viikot menevät nopsaan. Kiukustuin lauantaina aamulla kiireessä tavaroita pakatessa vaatehuoneen järjestykseen. Ensi viikolla pitäisi aloittaa vaatehuoneen raivaus. Pienet vaatteet kierrätykseen tai muualle säilöön, niin eiköhän ala tulla tilaa ja vaatteet löytyvät helpommin..

Vaikka viikonloppu oli vauhdikas ehdin hienosti ladata akkuja myös sohvan pohjalla nautiskellen ”jouluvaloista”.

Pyörähdimme tänään kotimatkalla kaupoilla ja minä karkasin ihastelemaan jouluhärpäkkeitä. Noissa soivissa ja pyörivissä härpäkkeissä on jotain viehättävää, vaikken niitä kotiini kyllä hankkisikaan.


Kun saisi enimmät tavarat kollattua läpi, voisin aloittaa pikku hiljaa joulutavaroiden esiin marssittamisen. Ostin viime jouluna ”kuusimetsän” ja se joutaa ainakin olemaan pidempäänkin esillä.






Kommentit

  1. Hui, nuo pyörivät jouluhärpäkkeet ei napanneet mulla, mutta tuo kuusimetsä on i-ha-na! Semmoinen sopisi oikein hyvin tuohon meidän eteisen kaapin päälle...
    Pitäisi kyllä tosiaan pistää iso pyörä siivouksen suhteen päälle ja siivota, että saisi pikkuhiljaa ripotella joulua sinne tänne - sehän on jo ihan nurkan takana.
    Ja hoidella se minimalismipelikin loppuun. *nolo*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa tingelitangeleissa oli tosiaan kakofonia kun laitteet olivat samaan aikaan päällä. Tykkään itsekin kovasti tuosta kuusimetsästä. Haaveilin täksi jouluksi lisää, mutta eiköhän nuo riitä 😄.

      Mun pitäisi ja pyöräyttää siivouspyörää.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli