Hammasukko kävi

Kevyen vihjailun jälkeen meillä kävi hammaskeiju. Tyynyni alta löytyi aluksi avattu Voltaren tuubi, jonka hammasukko siihen hätäpäissään kaivoi (siihen en ollut oikein tyytyväinen 😄) ja aamulla hammasukko oli käynyt jättämässä kolikon tyynyn alle ja hammas oli kadonnut. Huhu kertoi ”hammaskeijun” joutuneen lainaamaan kolikon teiniltä. Ihana ukkokulta jaksaa yrittää piristää kiireidensä keskellä ❤️.


Nyt mä kyllä on super-hyper-ilahtunut huomenna on eka joulun vapaapäivä, ensi vuodeksi vasta töihin. Jee! Nyt ei voi valittaa, ettei oo jouluvalmisteluihin aikaa, kun vaan jaksais ja sais aikaiseksi. Toisaalta paljon asioita olen jo tehnytkin. Viikonloppuna on perintenen 10 kilon perunateatteri kun teen imellettyä perunalaatikkoa.


Kommentit

  1. Hammaskeiju ei petä koskaan. Ota valmistelut kevyesti kuin pukin muori eli turvaudu muihin äiteihin :)

    VastaaPoista
  2. Muiden äidit hoitaa lähes kaikki ruuat, lukuunottamatta imellettyä perunalaatikkoa. Se on mun bravuuri. Ostoslistalla on 10 kg perunoita 😄.

    VastaaPoista
  3. Tämä Hammasukko on niin mahtava tarina, että se on kerrottava työssä. Imellettyä perunalaatikkoa meilläkin tehdään, mutta vain parista kilosta perunoita. Kotilieden tarjoamat perinteiset reseptit ovat toimivia ja niitä käytämme, vuodesta toiseen. Hyvää lomaa ja lepposia valmisteluja! Ihana Mies Sinulla, kun muistaa lohduttaa noin nätisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Leppoisia joulun valmisteluhetkiä myös sinne Siniselle sohvalle!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli