Sunnuntai ensimmäinen adventti

Päivän syömiset löytynee kuvasta eli aamun tuorepuuro, päivän salaatti ja illalla kaksi tortillaa jauhelihasta.

Tein huomiselle myös evääksi kaksi jauhelihatortillaa. Nyt vain pitää muistaa ottaa ne aamulla mukaan töihin 😄. Onneksi ei ole heti aamusta mitään sovittua, niin ei tarvitse lähteä niin kiireellä. Aamu-uniselle Laiskiaiselle palaverit heti aamu kasilta tai aiemmin aiheuttaa stressiä. Olen aina ollut enempi illanvirkku.



Sunnuntai oli eilistä lauantaita huomattavasti aktiivisempi vaikkei mikään tehopuuhapäivä ollutkaan. Pyörähdimme pienissä joulumyyjäisissä, josta ei lopulta tullut ostettua muuta kuin muutama arpa ja glögiä. Arpaonnea oli kohtuullisesti ja voitin juustoveitsisetin ja pitkän laudeliinan.


Nyt kun on pihaan tullut hiukan lunta huomaa taas kuinka vilkasta elämä meidän pihalla on, vaikka se jää itseltä huomaamatta. Pitäisi joku ilta ottaa mukava tuoli ikkunan ääreen ja pongailla kulkijoita.


Mukavaa alkavaa viikkoa!

Kommentit

  1. Pimeän ajan kulkijat pihassa, ovat jännittäviä. Ainakin on hauska katsoa jälkiä lumessa, jos lunta löytyy. Meillä käy orava ja tiaiset sekä varpuset ja jokunen harakka ruokailemassa auringonkukan siemeniä. Jokainen niistä tuottaa iloa! Syömiseen tuleekin suhtautua ilolla, omaan ja eläinten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tuossa pihassa luuraa pate-pupu, olli-orava ja sulo supikoira sekä tietysti vino pino erilaisia tirppoja. Taitavat kaikki hyödyntää lintulautaamme.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli