”Ystäväni” hammas ja kolmas adventti

Eilen surkuttelin hammasta ja vähän muutakin. Tänään oli herätyskello soittamassa heti seitsemältä, että pääsen heti aamusta hammaslääkäripäivystykseen. Hammasasia ratkesi parhain päin, juuren päälle pystynee rakentamaan hampaan. Päivystyksen iki-ihana hammaslääkäritäti laittoi suojapaikan ja maanantai ensimmäinen tehtävä on varata aika hammaslääkärille. Olin niin iloinen, että melkein halasin hammaslääkäriä.

Meinasin laittaa kuvan hampaasta, mutta ehken järkytä ketään. Hitsi tätä kirjoittaessa hokasin, että en ymmärtänyt laittaa sitä tyynyn alle, josko hammaskeiju olisi yllättänyt.

Joulu lähestyy vääjäämättä ja lahjoja en ole hirveästi vielä ostanut, enkä osta. Teinille hankitaan jotain pientä, kun haluaa rahaa kirjoitusten jälkeiseen Lontoon matkaan rahaa ja ukkokullalle vähän suklaata. Kummilapsille ja veljille on mietinnässä jotain pientä.

Kävin tänään täydentämässä ”kuusimetsää” kolmella kuusella. Hyvin nuo vihreät kuuset näyttivät sulautuvan vanhojen joukkoon.
 
Ostin myös tuollaisen koriste esineen, jossa on patterivalot. Sujauttelen sen varmaan tuonne kuusimetsään. Tosin nyt tuo pikku akvaario pienentää kuusimetsän tilaa, eikä siihen pääse hirveästi rakentelemaan, ellei hajasijoita metsää kahteen paikkaan. Kuvassa koriste on valoitta ja valoilla.

Mukavaa kolmatta adventtia!








Kommentit

  1. Ihania joulukoristeita! Mä en saanut tänään mitään aikaiseksi eli keittiön ikkunakoristeet on vieläkin laatikossaan. Perjantaiaamun "pikasiivous" vieraiden tuloa varten vei musta mehut totaalisesti - ja kun kerran on mahdollisuus laiskotteluun, niin pää ja kroppa sen sitten tekee. (Tässä kohtaa lataan taas sen mummulta opitun litanian, olkoonkin, että tontut kuuntelee ikkunan takana...)

    Hieno juttu, että saat hampaan korjattua - saisikohan sitä hammaskeijua huijattua? Jos kirjoitat sille kirjeen ja lupaat, ettet enää ikinä.. syö karkkia.. tai jotain ;)

    VastaaPoista
  2. Kaunis kuusimetsä. Komppaan Pöllöä eli kirje vain hammaskeijulle.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli