Puf ja viikko meni

Toinen viikko on vuotta 2019 mennyt ja kohtuullisen automaattisesti alkaa jo vuosi 2019 kirjoittautua papereihin, ei enää tarvitse olla niin kieli keskellä suuta 😂.

Tällä viikolla tuli suht hyviä uutsia asian suhteen joka ”painoi mieltä” ennen joulua, ei löytynyt mitään mistä pitäisi huolestua, jotain kyllä löytyi.

Tähän viikkoon olen todella tyytyväinen, sillä sain Polariin kolme liikunta suoritusta. Josko se liikkujan ura tästä urkenisi. Nyt viikonloppuna täällä kulmilla oli ihan aurinkoista, joten oli kiva ulkoilla peräti molempinä päivinä.

Viikonloppuun mahtui myös monenlaista menoa liikunnan lisäksi, mutta lepoa tuli mittariin mukavasti. Viikonloppuna tuli syötyäkin hyvin, erityisesti kun teini innostui laittamaan ruokaa. Menuussa oli kaikki itse tehtyä, pasta ja patongitkin.




Kommentit

  1. Ihanaa, itse tehtyä ruokaa. Meille on nyt saatu lunta ja viikonloppuna saimme nauttia talvisesta ilosta kaksosten kanssa. Nyt on niin paksu lumikerros, että se käy liikunnasta joka askeleella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tehty ruoka on hyvää. Lasten kanssa ulkonapuuhailu on mukavaa.

      Poista
  2. Voi miten mukava kuulla, ettei ole mitään mistä tarvitsisi huolestua sen enempää - kaikki varmasti järjestyy kyllä, niinhän?
    Ihanaa kun on lunta ja oikea talvi, meillä näyttää olevan pakkasta tällä hetkellä (vähän yli yhdeksän illalla) reilut 6 astetta ja se olisi oikeastaan aika hyvä: on kuivaa ja lumi pysyy, eikä muutu sohjoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki järjestyy ja tosiaan mammo ja muine tutkimuksineen huojensi. Vielä vähän ”hutkitaan”, mutta mitään hälyyttävää ei pitäisi olla, mitä ei voisi lääkkeillä hoitaa.

      Poista
  3. Puf on lohikäärme...
    Hyvät uutiset aina tekee hyvää.
    Minäkin ehdin aloittaa liikunnan. Sitten sain flunssanpoikasen, joten aloitan ensi viikolla uudestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti flunssanpoikanen on jo selätetty. Tällä viikolla liikunta on ollut lumitöiden varassa, mutta huomenna menen jumpalle ja kävelyllekin pitäisi mennä jos vaikka näkisi vähän aurinkoakin.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Hyvää ystävänpäivää