Vuoden 2019 ensimmäinen viikko

Uuden vuoden päivän jälkeisenä päivänä raahauduin töihin katuen, miksi en sittenkin uhrannut vielä niitä kolmea lomapäivää lomailuun. Sinällään töihin oli ihan kiva mennä, mutta kun lomalla tuo vuorokausirytmi heittää mukkelis makkelis, on normaalistikin haasteelliset aamuherärykset poteenssiin sata. Selvisin kuitenkin aamuherätyksistä ja sain paljon asioita valmisteltua hektistä ensi viikkoa varten.
Loppiaisviikonloppu meni mukavasti perheen kanssa. Saimme myös nauttia veljenpojan yökyläilystä. Ohjelmassa oli herkkuja, pelejä ja pelleilyä. Lauantai-iltana kun olimme palauttaneet kyläilijän kotiinsa kävimme kiertämässä Lux-Helsinki festifaalin teokset tuhansien muiden kanssa. Kierros oli mukava happihyppely, tosin paikoin oli aika liukasta.
Itse en viime vuotista Luxia kiertänyt, mutta perheen teini, joka sen kiersi kehui viime vuotisen Luxin olleen parempi. Niin tai näin tykkäsin tämän vuotisesta.
Tässä pari lyhyttä videon pätkää eiliseltä.

Tässä muutama kuva.

 

 


Kierroksen välissä piipahdimme legendaarisella  Jaskan grillillä, joka oli melkein reitin varrella. Itse otin ihan makkaraperuna, mutta aika vinkeitä annoksia tai ainakin niiden nimet oli vinkeitä.



Kohti härkäviikkoja vai oliko ne selkäviikot?





Kommentit


  1. Lux 2019 näyttää oikein mukavalta.

    VastaaPoista
  2. Minä olen niin laiska, etten viitsi keskustaan raahautua. Monet ovat ottaneet hienoja kuvia, joten hiukan jälkikäteen harmittaa. Mutta tuskin menen seuraavaankaan tapahtumaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä aina tarvitse mennäkkään, joskus näkee paremmin muiden kuvista.

      Poista
  3. Härkäviikot mainio nimi perusarjelle johon vain viikonloput tuovat juhlan. Ilmaisiin kulttuuritapahtumiin on mukava osallistua. Kiitos videoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän paljon noita ilmaisia kulttuuririentoja on olemassa. Pitäisi olla enemmän ”hereillä” ja ennen kaikkea jaksaa lähteä.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli