Oli mukava lukea, että oli kaipailtu, niin minäkin teitä ❤️.

Tänään kävin pitkästä aikaa lenkillä, vaikka ilma olikin melkoisen lämmin. Ajatuksena oli tehdä lenkki metsässä, mutta se oli hyttysten vuoksi täysin epäonnistunut ajatus. Jouduin tekemään u-käännöksen. Onneksi hyttysiä ei sentään ollut tien varrella. Polar liioittelee kyllä kilometrit, todellisuus on jotain puolet tuosta kuvan kilsoista...

Painokäyrä tuntuu olevan nousujohteinen edelleen, mikä syö naista melkoisesti. Kituukuureille ei ole motivaatiota lähteä vaikka niillä varmasti saisikin parhaan tuloksen lyhyellä tähtäimellä.

Tänään söin työreissun päällä lounaalla lempiruokaani sushia. Maku ei ollut kaksinen (ihan perus), mutta sushi on aina hyvää. Suurin ero on riiseissä ja toki kalan tuoreudessa.


Lomaan olisi aikaa vielä melkein 1,5 kuukautta, täytyy jaksaa ja olihan minulla tässä keväällä lomaa melkein kolmen viikon verran pätkissä viime vuoden lomia.

Kommentit

  1. Hyttyset laittavat vauhtia lenkkeihin, mutta aina ne saavat kiinni. Reiluimmat inisevät korvissa ja auttavat huitomaan oikeaan suuntaan. Salakavalimmat iskevät nilkkoihin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli