Tiistai

Maanantaiaamu oli yllättävän helppo ja pääsin ajoissa töihin, vaikkakin yöunet jäi todella vähiin. Töiden jälkeen tipahdin sohvalle ja otin tunnin tirsat.  Sen jälkeen jaksoi taas hiukan puuhastella pihalla ja illallakin uni maistui semiajoissa.

Juhannuksen jälkeen päätin katkaista herkkukierteen ja olla ilman edes hetken. Ruokailuissa on petraamisen varaa. Aamupalat menee terveellisesti arkisin puurolla, lounaat ja päivälliset menevät vaihtelevasti, välillä fiksusti ja välillä vähemmän, niin jäävät ne joskus väliinkin.

Tänään herkuttelin illalla itsetehdyllä nyhtöpossu hampurilaisella. Sunnuntaina savustelimme yli 12h possun kasleria ja täytyy sanoa, että vaikka kauan kestikin, niin oli se sen arvoista.
 


Kommentit

  1. Itse tehty ruoka on ihan parasta ja savustettu on ihan luksusta.

    VastaaPoista
  2. Nyt pitäisi minunkin satsata ruuan laatuun. Onnistuu! Onnistuuhan???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo ihan onnistunu 🙈. Yritys ja erehdys... uutta yritystä kohti.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli