Oon taaskin sunnuntai ja muumimukimaniaa






Viikonloppu on ollut mukava sekoitus menoa ja lepoa. Kotityöt sisällä ja ulkona jäi tekemättä. Syömisiä en voine kehua herkkuja on uponnut enemmän kun laki sallii, niin makeaa kun suolaista. Tätä pitää nyt alkaa työstämään ihan tosissaan. Nyt ei millään meinaa tulla tolkkua. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan.

Viikonloppuna kävimme ajelemassa ja ettemme sattui Pukkilassa mukava kahvila, jonka pihalla oli takakonttikirppis ja sisällä muumimuki -näyttely. Näyttelyssä oli kahta mukia lukuunottamatta (Fazer ja Muumipeikko unelmoi) kaikki myynnissä olleet mukit. Upea kokoelma! 



Olen nyt taas innostunut vähän enempi noiden mukien keräämisestä vaikka monasti olen niitä manannut. Kotiin palattua innostuin googlailemaan mukeja. Kyllähän niitä löytyi, mutta hinnat ovat hurjia. Minulta puuttuu 90-luvun mukit, millenium, joulutervehdys, joulumuki, talviyö ja ne kaksi superkallista. 

Halvimmat 90-luvun mukit olivat yli 100€. Niitä ei ihan heti raatsi ostaa. Jos jonkun ehkä synttärilahjaksi itselleni 😄. 
Kuva lainattu netistä

Pukkila vaikutti hiljaisesta paikalta ja missään ei ketään näkynyt tuota kahvilaa lukuunottamatta. Kahvilassa ja sen pihassa oli mukava kuhina. Mainoksetkin oli osattu sijoittaa loistavaan paikkaan.
 


Kommentit

  1. Minä luovuin kaikista muumimukeistani - neljä otti Poika, neljä lähti Siskon mukana isoon maailmaan ja neljä sain myytyä. Niissä ei ollut mitään erityisiä ja kun kaikki tarratkin (viivakooditarrat) oli poistettu, ei ne olleet niin arvokkaita kuin olisi olleet tarrojen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on useampi ilman tarroja ja alkuun mukit olivatkin käytössä. Nyt olen tarrat jättänyt. Puolivakavissani keräilen, ilman ryppyotsaisuutta 😄. Arvokkaimmat mukit taitaa itselläni olla Muumin päivä ja Moomin Valleypark mukit.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli