Tingittekö?

Onko teillä tapana tinkiä? Minä tingin, aina kun on mahdollista 😁. Tänäänkin koin onnistumisen riemua, kun sain tingittyä kengistä 30€. Niille jäi silti ihan kiitettävästi hintaa, mutta olin niin iloinen kun löysin saapikkaat, jotka menevät pölkkyjalkoihini. Minulla ei koskaan ole ollut sirosääri (ukkokullalla on 😂), vaikka olin hoikempikin.

Bongasin nuo kengät suurella kirkolla jo pari viikkoa sitten ja tänään oli ”onnikkaa” odotellessa oli 20 minuuttia aikaa ja päätin katsoa vieläkö nuo kengät on poistomyynnissä ja olihan ne 😍.


Onnistumisen riemua siis ilmassa 🥳.



Kommentit

  1. Ei oo. Inhoon tinkimistä. Kirppareillakaan en ikinä pysähdy sellaisen pöydän ääreen, jossa ei oo hintoja valmiina. Ostan, jos hinta miellyttää, tai jätän ostamatta, mutta en ala tinkaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, että hinta pitää olla. Kirpparilla en yleensä tingi, mutta erikoistavara kaupoissa kyllä.

      Poista
  2. Tingin silloin kun se on mahdollista, kuten kodinkonekaupoilla. Äitini on mestari tinkimään, sellainen oli ennen ihan normaalia. Olenkin sanonut hänelle, että kysymme aikanaan ruumisarkusta "viimeistä hintaa" hänen muistokseen. Siitä ei kuulema ole tapana tinkiä... Mutta hyvät naurut ollaan saatu useamman kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peukku Sinisen sohvan emännän äidille ja emännälle.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli