Vuosi 2019 ja vuosikymmen lyhyesti

Vähän yhteenvetoa viime vuodesta.
Blogikirjoituksia tuli vähemmän kuin edellisenä vuosina, kaikkiaan 44 päivitystä. Vuosi oli kiireinen ja välillä paukut olivat vähissä, mutta kaikkiaan vuosi oli mielenkiintoinen. Kohokohdat olivat teinin ylioppilasjuhlat ja Japanin matka. Kuvissa mukavia hetkiä vuodelta 2019.


 

Ajattelin aluksi omaa päivitystä menneestä vuosikymmenestä, mutta päädyin lyhyeen listauksen asioista, jotka tulee päällimmäisenä mieleen. Asiat ovat vähän sekalaisessa järjestyksessä... Laihdutin monta kymmentä kiloa (nyttemmin ne on melkein tulleet takaisin), täytin 40v, suoritin ylemmän korkeakoulututkinnon, suoritin ”pätevyysopinnot”, kävin kolmessa uudessa maanosassa eli Afrikassa, Aasiassa ja Väli-Amerikassa, menetin veljeni, lapsi tuli täysi-ikäiseksi, tein useamman musikaalimatkan Lontoon Westendiin, ensimmäisestä koulutuksesta valmistumisesta tuli 20v, naimisissa 20v, omakotitaloasujana tuli täyteen 10v. Olennainen meinasi unohtua 😉... Blogin kirjoittamisen aloitin tammikuussa 2012 ja päivityksiä on nyt tämän julkaisun myötä 1101 kappaletta.

Kommentit

  1. Paljon ehdit vuosikymmenessä - hienoja asioita, vaikka joukkoon mahtui ikävääkin.
    Olkoon alkanut vuosikymmen yhtä upea!

    VastaaPoista
  2. Ihana lukea katsausta menneeseen. Paljon sitä tapahtuu.
    Minäkin haluan Japaniin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monia asia unohtuukin eli joskus on hyvä muistella.
      Lämmin suositus Japanille!

      Poista
  3. Hieno katsaus elämän menosta, blogia olet kunnioitettavan matkan kirjoittanut. Onnellista uutta vuosikymmentä ja paljon iloisia tapahtumia!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli