Aurinko armas


Aurinko ja lämpö piristävät kummasti.
Tällä viikolla onKin jo ollut vähän parempi fiilis, josta lienee kiittäminen aurinko armasta.

Takapihalta löytyi jo ensimmäiset valvovuokot. Yleensä niitä on vasta äitienpäivänä.




Tällä viikolla on tullut herkuteltua...

Kaivoin taas ”super-huippu-ei-niin-turvallisen” pöytägrillin naftaliinista. Tuolla vanhalla DDRläisellä saa vaan niin hyvät leivät.
 

Tykkään sushista hurjasti, mutta nyt on ollut 1,5 kk tauko sushista. Uskaltauduin ruokakauppaan ostamaan sushia ja voi, että se oli hyvää. Kokeilin myös vähän erilaista lämskäriä kananmuna-paahtoleipää sekin oli oikein hyvää.
 

 Lauantain aamupalaksi leivoin nakkicroisantteja.

 Innostuin pitkästä aikaa neulomaan. Päätin neuloa uudelleen puuvillaneuleen, jollaisen tein joskus 90-luvulla. Tuunailin vähän ohjetta, joten kuvion kanssa tulee haasteita. Päätin esimerkiksi tehdä erillisien taka- ja etukappaleiden tilalta neuloa pyöröpuikoilla kainaloon asti.

Alku oli melko neulo ja pura meininkiä monine vaiheineen. Aluksi neuleesta meinasi tulla tuplaleveä, kun ajattelin automaattisesti, että teen isoimman koon. No, tuo lankani oli hiukan paksumpaa, joten XL koon tilalta teen nyt S koon paidan 😂. Pientä mallineulepalaahan ei kannattanut tehdä 🙈.


 Ostin ”etuterassille” pöydän ja tuolit. Pihalla kelpaa nyt kaffitella. Tänäänkin joimme velipojan kanssa turvavälikaffeet ulkona. Tuossa edessä on erityisesti kiva juoda aamukahvit kun siihen paistaa aurinko niin makeasti. Varsinaiselle terassille aurinko tulee vasta puolen päivän jälkeen.
 

Viikolla harrastin myös rahanpesua 😂. Autoa siivotessa löytyi kolikoita, jotka olivat liimautuneet toisiinsa jonkun sulaneen makeisen ansiosta, ei auttanut kuin liotella.


Pihalta löytyi taas uusia kukkia.

 


 Viikolla on ollut useampana iltana upea auringonlasku. Harmi, ettei kännykän kameralla saa kunnon kuvia. Tosin en mä järkkärilläkään osaa kuvata kunnon auringonlaskuja 😄.




Kommentit

  1. Samanlaisia kukkia löytyy meiltäkin. :)

    VastaaPoista
  2. Onpa kivoja kevätpuuhia, neulekin puikoilla ja suloiset kukat nousemassa maasta. Luonto hemmottelee meitä kukilla ja linnunlaululla. Kahvi maistuu ulkona hyvässä seurassa erityisen hyvältä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli