Ensimmäinen lomaviikko takana

Ensimmäinen lomaviikko on ollut helteinen. Onnekseni juuri tälle viikolle meillä oli varattuna liiton vuokramökki järven rannalla, se helpotti helteessä oloa. Viikko oli todella voimauttava ja siihen mahtui paljon asioita mitä ei ole tehnyt aikoihin. Lomaa on vielä ruhtinaallisesti jäljellä...

Viikon aikana kävin uimassa 3-4 kertaa päivässä. Tein myös tulevaisuusinvestoinnin ja ostin itselleni vesijuoksuvyön. Näillä keleillä kelpasi kirmata vedessä.

Viikkoon mahtui myös muuta vesiaktiviteettia. Kävin soutelemassa ja kalojakin tuli narrattua. Tutustuin myös itselle uuteen kalaan Sorvaan. Ne oli aika veikeitä ja komeitakin oranssine evineen... ahneudesta puhumattakaan. 





En muista koska olen viimeksi onkinut ja toisaalta nyt muistan, miksi en pidä onkimisesta tai no onkiminen on ihan kivaa siihen asti kun nostat kalan vedestä...



Meillä oli seurassamme muutaman päivän kesäpoika, joka haastoi tekemään. Lapsuudessa ja nuoruudessa tuli paljon pelattua korttipelejä. Nykyään pelataan harvemmin muita korttipejä kuin Skippoa. Muistin kätköistä ja vähän googlenkin avulla muisteltiin korttipelejä, jota ollaan ennen pelattu. Pelasimme paskahousua, pokeria ja seiskaa nuoren vieraamme innoittamana.





Kesäpoika halusi uusien perunoiden kanssa kananmunakastikkeen, joten tehtävähän sitä oli... Sitäkään en ollut tehnyt aikoihin, en ymmärrä miksi, kun se on niin hyvää.

Viikkoon en ole käynyt tapaamassa herra vaakaa, mutta yhtään ei hirvitä huomiset treffit, sillä mökillä tuli syötyä fiksusti.

Mukavaa viikkoa!



Kommentit

  1. Aidot amut, perinneruoka on ihan parasta. Kesällä kasvikset maistuvat parhaalta. Parhaassa mahdollisessa seurassa olet ateriasi nauttinut. Vedessä liikkuminen on yksi kesän parhaita juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta kesässä on tosiaan tuoreet kasvit ja marjat. Mansikoita en vielä ole pakastanut, ainoastaan syönyt. Toivottavasti ensi viikolla sää lämpenee ja vettäkin tulee vähemmän, että saisi hyviä mansikoita pakkaseen.

      Poista
  2. Sorva on uskomattoman kaunis. Hienoa, että tutustuit.
    Minulla taitaa nykyisin olla ikuinen talviturkki...

    VastaaPoista
  3. Suomessa on paljon upeita kaloja, mutta sorva on kaunein oransseine evineen..

    Nyt kun en ole ollut veden äärellä, on uiminenkin jäänyt väliin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli