Joulukuu ja luukku 1


Ajatuksena oli mennä tänä vuonna perinteisellä joulukalenterilla, mutta ”SuloVilen” iski kaupassa ja hänkin itselleni Oreo kalenterinkin, kun halvalla sai.


Ensimmäisen luukun perusteella sanoisin, että Tuo Oreo kalenteri oli hyvä hankinta.

Illalla kuuntelin netistä elämäntapaluentoa. Voi kun osaisikin viedä kaikki matkan varrella saadut opit arkeen. Nyt homma on välillä vähempi, mutta useimmiten enempi hakusessa. Periksi ei täällä ei kuitenkaan ole annettu. 



Illalla leikin ”nahkuria” ja korjasin nahkalompakkoa. Sinisella nuolella on alkuperäistä saumaa ja tuo vihreän nuolen sauma on korjaamani.  Ihan kelpo korjaus vaikka itse sanonkin. Nahkalompakko oli sisältä senverran hyvässä kunnossa, että kannatti korjata.




Leppoisaa joulukuuta!







Kommentit

  1. Hienosti korjattu. Ei olisi löytynyt korjattua kohtaa ilman nuolia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin itsekin ihan tyytyväinen ja äkkiä tuo ”tikkien” värierokin käytössä häviää.

      Poista
  2. Nahka on materiaali mitä kannattaa vaalia ja tarvittaessa korjata. Olet näppärä tekijä ja jälki kaunista! Minä käytän suutaria ja käsilaukku ja kengät korjattiin toimiviksi. Hyvää mieltä joulukuuhun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli tosiaan niin hyvässä kunnossa, joten ainoa vaihtoehto oli korjat, sillä eihän hyvää nahkaa voi haaskata. Joskus aikoinaan tuli myös korjattua pikilangalla nahkariimuja. Se oli oikein mukavaa hevostytön hommaa.

      Poista
    2. Piti vielä toivottoman hyvää mieltä Siniselle sohvallekin, mutta viesti karkasi.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli