Mitä odotan itseltäni vuonna 2021

 Mitä odotan itseltäni tänä vuonna? Odotuksia itselleni keksisin vaikka kuinka paljon, mutta aion olla tänäkin vuonna armollinen itselleni ja odottaa itseltäni vain vähän, mutta sitäkin tarmokkaammin.

Haluan parantaa samoja asioita elämässäni kuin viime vuonnakin. Enemmän unta, terveellisempää ruokaa, lisää liikunta. Odotan itseltäni ponnistuksia terveellisemmän elämän eteen ja painoakin pitäisi saada alas ihan terveydellisistäkin syistä.

Kunto on rapistunut, se konkretisoitu itselleni jouluna tunturilla lumihangessa puuskuttaessa. Itselleni läheisin ja hyväksi havaittu liikuntamuoto on kävely. Se vain täytyy saada tavaksi, vaan kun ryhtyminen on vaan niin vaikeaa. Arkiliikunta jää etenkin näin korona aikaan säälittävän vähäiseksi. Tavoitteena enemmän arjen aktiivisuutta ja enemmän askelia.

Herkuille olen aina ollut perso. Epäonnekseni minuun uppoaa niin makeat kuin suolaisetkin herkut. Kuin ateriarytmi brakaa on tie auki hurjaan herkkuralliin. Tavoitteena pysyä herkkujen kanssa kohtuudessa.

Asiasta aidan seipääseen... Mun minijoulukuusi on kasvanut tosi paljon uutta versoa.






Kommentit

  1. Soma kuusi on päässyt hyvään kotiin ja osoittaa sen kasvamalla kerkkiä. Uusi vuosi, uudet kuviot, niinhän se on hyvä aika tsempata oloaan kaikkeen hyvään ja terveelliseen. Minua innoittaa ajatus, että teen kaiken liikunnan itselleni, turvatakseni oman jaksamiseni ja pärjäämiseni tulevaisuudessakin. Oikein raikasta alkanutta vuotta, elämäniloa ja aurinkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää ja neulerikasta uutta vuotta myös sinne Sinisen sohvan väelle!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli