Lomalla

 Hämäläinen sielunmaisema on mennyt jo niin pitkälle, että pidän syyslomankin viikon viiveellä. Loma viikko on jo puolessa, mutta onneksi vielä on lomaa jäljellä.

Alkuviikosta aloitin raivausta muutaman kaapin osalta. Uskomatonta mitä kaapeista löytyy ja huh mikä urakka on siinä vaiheessa kun lähtee oikeasti taloa tyhjentämään. Tämä kaappien raivaaminen käy harjoituksesta tulevaisuutta ajatellen. 


Äitini peruna löysin vanhan reseptivihkon, jonka välistä löytyi reumatismiteen resepti, ehkä sille on joskus käyttöä.


Nappejakin löytyi karkkilaatikollinen.  Nappeissa on varmasti jo äidin äidinkin peruja. Nappeja on hurjasti. Pitäisi vain keksiä niille järkevää käyttöä.



Kommentit

  1. Kaappien uumeniin saa mahtumaan uskomattoman määrän tavaraa - ja just kun luulet läpikäyneesi kaiken, löydät jotain, minkä olet unohtanut :)

    Jos ei itselläsi ole käyttöä kaikille napeille, kysy vaikka päiväkodista tai alakoulusta, olisko heillä käyttöä nille vaikka askarteluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaappien kätköt ovat tuntemattomia.

      Tuo nappien ”kauppaaminen” päiväkotiin olikin hyvä idea. Hetken jos vielä hilloan kaapissa 🙈.

      Poista
    2. Me pari vuotta sitten vietiin tuohon pieneen kyläkouluumme kaikenlaista tavaraa saatesanoilla "meillä kun ei ole tuoda kouluun uusia lapsia tänne muuttaessamme, niin jos nämä ilahduttaisivat.." En tiedä oliko niistä mitään hyötyä siinä, että pitkän väännön jälkeen saatiin sittenkin pitää kyläkoulu vielä ainakin pari vuotta :D Hyvä niin.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli