On taas menty ja oltu

 Viikonloppu meni mukavasti perheen kanssa mökillä. 

 Meillä on kyllä joku muu kyllä ollut kotona. Melkoiset polut pihassa ja kaikki vain pupun polkuja.


 Mökillä oli hiukan toisenlaisia jälkiä, kenen lienee 😂.

Siivoaminen on jotenkin vaan, niin tylsää, joten pitää yrittää hauskuuttaa sitä jotenkin. Ostin Scrub Daddyn ja Mommyn. Aika mukavat veijarit ja toimivat siivouksessa. Tosin saatoin olla hiukan mainoksen uhrikin. Nyt kun oikein rupesin miettimään, niin onhan noi aika kalliitakin, mutta jos niiden avulla innostun siivouksesta, niin halpojahan ne sitten on 😀.

Havahduin viikolla töissä, että eipä ole tullut hankittua vuoden 2022 seinäkalenteria, mutta toisaalta eipä tuota 2021 kalenteria ole tullut paljoa katseltua.


Kotona on alkanut raivuu ja tyhjennys, joka jatkuu varmaan pitkään. Ajattelin luopua Muumi purnukoista ja aika paljosta muusta itselle turhasta tavarasta, jota on paljon. Mietin ostaisinko kirpputori pöydän vai valaisinkalusteilla ns. 50/50 myynnin eli joku hinnoittelisi ja myisi puolestani. Osan tavaroista vien kyllä kissakirppikselle heidän toimintansa tukemiseksi.



Paljon erilaisia asioita yhteen postaukseen, aika sekavaa, mutta sellaista se vaan on.
Ja vielä asiasta aidan seipääseen…. huomenna on perjantai!


Kommentit

  1. Minäkään en nyt innostu siivouksesta. Eilen sain taas keittiön putsattua. Siitä aina aloitan ja siihen se usein jää. Nyt ajattelin mennä suihkuun ja samalla puunat kylppärin. Joskus siivosin kunnolla ja usein. Nyt mietin, josko punkkupullo toimisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punkku palkalla saa ihmeitä aikaan ja sillä kuuluisalla pakolla, joka tulee itselleni vastaan nopeammin kuin arvasinkaan.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli