Blogi 10v arvonta

Hertsumarepalei virallinen blogin 10v juhlapäivä meni ohi tammikuussa. En olisi huomannut vähään aikaan ellen olisi penkonut nurkkia ja löytänyt vihkosen, jossa oli tulostettu blogitekstit ajalta 15.1.2012 - 30.11.2014. Silloin tuli kirjoitettua tosi aktiivisesti.




Ensimmäinen kirjoitus on ollut 15.1.2012. Silloin oli kovia laihdutustavoitteita, mutta koomista on, että nyt painoa on melkoisesti enemmän ja jutut on muuttuneet.

10 vuotta enempi tai vähempi turisten on mielestäni sellainen virstanpylväs, että sitä sietää juhlia. Juhlan kunniaksi arvon kaikkien tätä kirjoitusta kommentoineiden kesken 3 ylläripylläriä viikonloppuna. Osallistumisaikaa sunnuntaihin 20.2. klo 20.00.



Onnea arvontaan!



Kommentit

  1. Paljon onnea vuosista! Minulla on vasta puolet tuosta, kun vaihdoin persoonaa välillä.

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea 10 vuodesta,hieno saavutus!

    VastaaPoista
  3. Onnea vuosista, ensimmäinen pyöreä :)

    VastaaPoista
  4. Onnittelut vuosista! Minä en edes tarkkaan muista milloin itse aloitin, kun aloitin ensin vuodatuksessa ja sitten.. oho.. kesällä tulee 10 vuotta täällä Bloggerissa. Hups.
    Kuinkahan kauan me ollaan oltu "blogikavereita", kun mulla oli erikseen laihdutusblogikin :D (Pöljää.....)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aika monta vuotta on tämä blogikaveruus kestänyt, ainakin 6-7 vuotta. Mulla kesti hetken hokasta, että sulla on kaksi blogia. Onnea arvontaan!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli