Lunta

 Huh huh tuota lumen määrää. Neljässä tunnissa satoi lähes 20cm. Kävin päivällä pihalla ja kun lähdin viemään kirppistavaroita neljän jälkeen täytyi tehdä lumitöitä että pääsin pihasta. Tuo kaikki lumi tuossa lintulaudan päällä oli tullut sinä  aikana.



Kirppikselle lähti sekalaista tavaraa pöytäliinaa, pöytätabletteja, kehyksiä, kirjoja, vaatteita, astioita yms. Kirppistavaroita jonne tavarat vein oli itselle uusi tuttavuus, itseasiassa se on aika uusi koko kaupungissa.. Se oli avara ja siisti. Harmittelin, etten ehtinyt kierrellä siellä kauemmin kun olin luvannut hakeva veljen pojan meille yökylään ja lumitöiden takia olin jo myöhässä. Toisaalta on parempi kun ei kiertele, ei tule heräteostoksia, kun entisistäkin tavaroista pitää päästä eroon. Tulevaisuudessa häämöttävä muutto hirvittää jo.
 

















Mukavaa perjantaita!




Kommentit

  1. Taitaa monille käydä kirppiksillä niin, että vietyjen tavaroiden tilalle löytyy helposti jotain muuta.
    Nyt ei tule uutta lunta, ainakaan juuri nyt. Aurinko paistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin on ollut pari päivää ihanan aurinkoista sen perjantain lumikaaoksen jälkeen.

      Poista
  2. Meillä ei ihan noin paljon lunta satanut eilen. Ei kyllä tehty lumitöitäkään, annettiin vain sataa, niitä lakanoita. Tänä aamuna oli ihana auringonpaiste ja käytiin tekemässä lumityöt ennen aamupalaa.
    Olisiko kuitenkin niin, että aurinko oli ehtinyt jo sulattaa lunta, ennen ulosmenoa, me kun lähdettiin ulos vasta puoli kymmenen aikaan... laiskurit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että aurinko oli ainakin vähän tiivistänyt ja sulattanutkin teidän pihan lunta kun mun lintulaudan päällys lumikökkökin oli kuihtunut kolmannekseen perjantaista.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli