Fiilistelyä

Valon määrä iltaisin on kellojen siirron vuoksi lisääntynyt, mutta täällä on fiilistelty valolyhdyn ja kynttilän polttelun merkeissä ehkä enemmän kuin alkutalvesta.


Huonekuusi on innostunut keväästä ja tehnyt kasvupyrähdyksen.

Pihanlintulaudalla on riittänyt vilskettä.
Avasin hyvin varovasti tämän kananmunarasian kun en tiennyt onko sinne eksynyt koko tipu. Ei ollut kuin yksi höyhen… Höyhenestä tuli mieleen höyhenen keveys ja keventäminen, joka on onnistunut tavarakuorman osalta kohtuullisesti, muttei muuten. 




Kommentit

  1. Peippo luritteli aamulenkillä. Muuten on minulta fiilistely jäänyt. Josko joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin vasta aloitin kun pitäisi tehdä kaikkea muuta 😂.

      Poista
  2. Oli tarkoitus tänään "fiilistellä" parituntinen yksinoloaika soittamalla tädille, juoruta kunnolla. Juu, olin kyllä puhelimessa koko sen ajan kun olin yksin, mutta verotoimiston kanssa :) Kahteen otteeseen. Ei siinä, oikein hyvää palvelua sain ja asia tuli selväksi, olin vain vähän epäluuloinen, että mitenkäs se verohallinto asiaa käsittelee, kun ollaan vähän eri mieltä - "lomakkeessa" oli vain kaksi vaihtoehtoa ja oikea ei kelvannut ja väärä ei minusta ollut oikea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ”Verohenkilöiden” kanssa on nykyään paljon helpompi asioida kun ennen, ohjeetkin on yleensä selkeät, mutta aika usein on liikaa henkilöiden tulkinnan varassa ja eri vero- tai yleensäkin mikä tahansa virkahenkilöt antavat vähän erilaisia tulkintoja.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli