Maaliskuu maata näyttää

Vanha sananlasku ”maaliskuu maata näyttää” taitaa olla aika pakkaansa pitävä, pälviä paikoin on näkyvissä. Tosin on sitä luntakin…

Helmikuu humpsahti vauhdilla. Pikaisesta yhteenvetona voi todeta, että helmikuussa olin aktiivisempi ja söin piirun verran terveellisemmin, vaikka sillä ei ollut vaikutusta entiseen ystävääni herravaakaan. 

Helmikuussa raivailin ja keräsin 8 kukkurallista Ikean kassia kahdelle kirpputoreille 50/50 myyntiin ja melkein saman verran kissakirpputorille lahjoituksena, mutta täytyy todeta, ei näy missään.

Paasto pois ”tavarahelvetistä” jatkuu myös maaliskuussa, en osta mitään mitä akuutisti tarvi vaikka halvalla saisi 🙈. Tänään tosin kävin ostoksilla ostin vaippoja (olipa muuten outoa olla vaippaostoksilla melkein 20 vuoteen, vähän niinkuin Liisa Ihmemaassa), siteitä, käsipyyhkeitä, lastenruokaa kaverini organisoimaan avustuskuljetukseen Ukrainaan. Jos kyseessä ei olisi ollut tuttu toimija, en olisi ostanut tavaroita, vaan toimittanut apua virallisten avustusjärjestöjen kautta, joiden kautta varmasti jatkossa autan. 

Maanantainen vapaapäivä sotki ajantajua, sillä havahduin, että nyt on jo keskiviikko wuhuu!


Kommentit

  1. Ukrainassa varmaan tarvitaan kaikkea. Minulla oli tarkoitus neuloa, mutta nyt on tullut tietoja, että neuleet kannattaa säilöä kotona ja odottaa vaikka Suomeen tulevia pakolaisia. Voi kun sota vain loppuisi ja ihmiset pääsisivät taas rakentamaan kotejaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sodan loppumista 🙏, mutta vaikka se loppuisi pian, tarvitaan apua pitkään. Sukat tulevat varmasti pian tarpeeseen.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli