Päivistä sekaisin ja monta muuta

Meillä oli tänään töissä kehittämispäivä. Oli tosi mukavaa olla työporukalla ihan livenä koolla. Se on nykyään niin harvinaista herkkua. Saimme hienosti tehtyä suunnitelmia ja asetettua yhteisiä tavoitteita. Hieno päivä!

Lähtiessäni kotiin, olin niin perjantaissa ja huikkailin useammalle hyvät viikonloput. Kukaan ei palauttanut minua todellisuuteen. Autolla ajaessa koin herätyksen, ”kääk, tänään on torstai”.

Tänään havahduin myös kahvin kallistumiseen. Olinhan huomannut, että hinta on noussut, mutta kun perinteinen ”kympillä kolme Juhlamokkaa” oli muuttunut kahdeksi järkytyin. Onneksi on vielä kahvivarastoja jäljellä.

Tänään töissä oli herkkuruokaa, vuohenjuustokanaa ja bataattilohkoja


Viime aikoina on tullut katseltua normia enemmän asunnon välitysilmoituksia ja tänään tein myös löydön. Talossa, jossa oli ensimmäinen ”oma” asunto oli vastaava yksiö myynnissä aww. Voi sitä aikaa, silloin olin villi ja vapaa tai jotain sinne päin. Tykkäsin asunnosta silloin tosi paljon ja siinä oli neliöihin nähden fiksu pohja. Voisin vieläkin muuttaa vastaavaan asuntoon, jos yksin muuttaisin. Nuo nuolella merkityt ikkunat on mun vanhat ikkunat. 

Mukavaa torstai, huomenna hehkutan sitten perjantaita!


Kommentit

  1. No niin, mukavaa perjantaita ja viikonloppua. Viikonpäivissä on se hyvä puoli, että aikanaan jokainen tulee eteen.
    Pitäisi minunkin kehittyä. Auttaisko oma kehittämispäivä. Kahvin hintaan se ei kyllä auta. Aika paljon maksaa, etenkin, kun en ole tarjouksista selvillä. Laitoin "ei mainoksia" lapun oveen. Mutta enpä varmaan viitsisi tarjousten perässä matkustaakaan. Toki ostan, jos eteen tulee. Mutta 2,80 tulisi lisää matkakuluja, jos ihan vain tarjouksen takia lähtisin kauppaa etsimään. Toistaiseksi olen päättänyt, että eurot riittää kahviin. Tingin jostain muusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, perjantai! Lämmin suositus henkilökohtaiselle kehittämispäivälle. Aikoinaan eräässä koulutuksessa oli tehtävä mennä itsensä kanssa treffeille ajatuksen kanssa. Itsekin olen suunnitellut laittavani ”ei mainoksia” lapun, ei tulisi houkutuksia niin paljon. Olen tosiaan vähentänyt radikaalisti kaupassa käymistä. Aika paljon saisi kahvi nousta, että sen juominen tulisi lopetettua sen takia. Ilman kahvia kun ei päivä oikein lähde käyntiin.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli