Pari muuttujaa

Perjantai meni vielä ihan suunnitelmien mukaan ystäviä tavaten. Pieni hengähdyshetki ja ystävien tapaaminen pitkästä aikaa. Edellisestä kerrasta tällä kokoonpanolla oli laskujemme mukaan vierähtänyt pari kolme vuotta.














Aina ei mee niin kuin suunnittelee. Lauantaina piti koko päivä vöheltää ja raivata, mutta hupsista heijaa toisen veljen poika oli tullut suurelta kirkolta australialaisen vaimonsa kanssa moikkaamaan toisen veljeni poikaa ja kuinka ollaankaan se keksivät tulla yllättäin meille. Siinä sitten ”Lontoota” jutustellen humpsahti  koko päivä ja ilta. Onneksi sentään sain aamusta tehtyä raivausta. 

Kauppareissulla oli muutama tartuhetkeen -hetki. Kävelin kauppaan sisään ja heti tyrkyllä oli upeita Kliivioita. Palellutin muutama vuosi sitten omani ja olen siitä asti haaveillut hankkivani uuden. Tämä Kliivia oli ensimmäinen tartunta. Toinen hetki oli kaupasta lähtiessä kun huomasin rullakollisen himoitsemaan banaanilaatikoita. Oikein antoisa kauppareissu etenkin kun muistin ostaa muut kauppalistalla olleet asiat. 

 

Tässä on vielä koko sunnuntaipäivä edessä, joten eikun töihin!




Kommentit

  1. Kaunis kliivia kotiutui teille. Ystävien tapaaminen on paljon tärkeämpää kuin hyödylliset asiat, tapaamisen energialla saa tehtyä monta hyvää asiaa myöhemmin. Oikeasti minunkin täytyisi raivata, odotan inspiraatiota...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ystävien tapaamisesta saatu energia on kyllä huima. Itsellä tuon raivauksen kanssa ei ole mahdollisuutta odottaa inspiraatiota, kun asunnon myyntiä varten tarvii raivata… Saati sitten kun pitää tyhjentää talo, sitä en uskalla ajatellakaan 🙈.

      Poista
  2. Ihana kukka. Kliivia on nimenä ihan outo ja siis koko kasvi. Pitäiskö laittaa hankintalistalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin suositus Kliivialle. Käy tsekkaamassa Prismasta, sieltä saattaa löytyä Kliiviaa (7,95€).

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli