Kesäkuu yllätti


Melkein kaksi viikkoa on mennyt muutosta. Tuntuu, että siitä on iäisyys, mutta toisaalta epäilen, etten ole vielä herännyt ”todellisuuteen”. 

Pikku hiljaa olen jemmaillut tavaroita mökin nurkkiin. Vielä on laatikoita ja pussukoita läpikäymättä vähän joka paikassa. Tämän paikan piti olla tavaraton vyöhyke ja nyt 🙈 argh. Syksymmällä kun varsinainen muutto putkiremontin jälkeen uuteen kotiin tapahtuu tyhjenee täältäkin toivottavasti liiat tavarat ja käyn aktiivisesti tavaroita läpi miettien tarvitsemmeko todella tätä. 

 Viime viikonlopun teemana oli kuntta tai pitäisikö sanoa siirtovarvikko tai metsänpohja. Se on yllättävän näppärää laittaa. Nyt vain pitää muistaa kastella kunttaa säntillisesti ja onneksi luontokin on ollut apuna. Ei ole yhtään sateet häirinneet, pikemminkin tanssin pihalla sadetanssia  😂. Jos olisin  viikonloppuna järjestämässä valmistujaisjuhlia saattaisin olla toista mieltä sateen ihanuudesta. Toivotaan juhlien järjestäjien puolesta poutaa lauantaille, mutta vain lauantaille 👌


 Toukokuu oli askeleiden suhteen ja muutenkin paljon aktiivisempi kuukausi aikoihin. 25000 askelta ylittyi useamman kerran ja harvinainen 30 000 askeleen rajakin ylittyi. Järjestään 10 000 askelta ylittyi päivittäin, mikä ei ole ollut aivan tyypillistä. Olipa sellainenkin ihme, että aamusta jo klo 8.19 oli aktiivisuus% 156, melko historiallinen tapahtuma. No, nämä molemmat tapahtumat liittyivät vahvasti muuttoon ja sen loppukiriin (lue kiire) 🙈

 

Tämä aktiivisuuspuuska tarvitsee ottaa tavaksi. Vähemmän koneella, enemmän elämää…


Kesäkuu saapui varkain ja vauhdilla. Tajusin juuri, että lomaan ei ole enää kuin 2,5 viikkoa. Ihanaa, mutta ennen lomaa pitää ehtiä paljon töissä ja omassa arjessa, että voi pitää pitkän vapaan. 

Kommentit

Suositut tekstit