Heinäkuun eka puolisko

Hups heijaa heinäkuu on jo taittunut puolen välin yli. Monena iltana on pitänyt istahtaa alas ja alkaa nakuttamaan blogikuulumisia, mutta syystä tai toisesta se on vain jäänyt... 

Pari pientä kesäretkeä on tullut tehtyä, muttei mitään erityistä lomamatkaa. Tältä kesältä varsinainen lomamatka jääneeni väliin.

Kävin itsekseni Työväenasuntomuseossa viitisen vuotta sitten ja se teki minuun vaikutuksen ja nyt kun olimme koko perhe Helsingissä, sain vietyä perheenkin tutustumaan museoon. Jos poikkeat sopivaan aikaan Helsingissä, niin lämmin suositus museolle. Tästä linkistä pääsee katsomaan 360 -esittelyn museosta.

  



Toisen kesäretken yhtenä kohteena oli Jämsän hevoshistorianäyttely. Oikein ihana pieni historiapläjäys alueen hevoshistoriaa ja yleensäkin maaseudun historiaa. Tälle näyttelylle myös lämmin suositus.


Elämä täällä mökillä on uomissaan, toki tavaroita pitää saada vielä pois. Mansikoilla on tullut herkuteltua. Ollaan kahdesti ostettu 5 kilon laatikko ja pääosin ne on menneet syöpötellen ihan sellaisenaan ja pari pikku mansikkakakkua olen väkertänyt. Ihan maksimissaan pari kiloa olen saanut tungettua pakkaseen.

Mustikoita on tuossa mökin pihalla ihan kivasti. Huomenna olisi tarkoitus mennä mustikkaan.

 

Kaupunkikodissa remontti etenee, mutta pari kuukautta vielä remontissa ainakin menee. Kotvanen siis menee ennen kuin kokkailee tai pöntöllä istuksii…

  


Ihana ystäväni teki minulle synttärilahjaksi jalkahoidon. Jalat tuntui hoidon jälkeen pitkään ihanan kevyiltä. Helle oli turvottanut jalat ja ylipainollakin toki osuutta asiaan. Jalkahoito on itselle aika harvinaista herkkua, jotenkin ei vaan samalla lailla osaa varata siihen aikaa kuin hierojalle. Jalkojenhoitoon pitäisi muutenkin satsata kun etenkin kesällä kantapäät meinaa kuivua ja halkeilla.

Viime postauksessa kerroin, että mammografiassa löytyi jotain ja joudun uuteen tutkimukseen. Uudet kuvat otettiin ja samalla otettiin neulanäytteitä. Tässä vaiheessa lääkäri vielä ajatteli niiden olevan vain nestettä, mutta totesi, että otetaan näytteet. Näytteiden tulokset tulivat reilu viikko sitten ja syövän esiaste löytyi, joten edessä on pieni operaatio. Nyt odottelen hoitosuunnitelman tekoa kohtuullisen luottavaisin mielin.


Muistakaa käydä seulonnoissa!




Kommentit

  1. Voi p....🤬 - sisältää kaiken mitä ajattelen.
    Olen kuitenkin kanssasi luottavainen siihen, että asiat järjestyvät; hyvä hoitosuunnitelma ajoissa tehtynä tuottaa positiivisen tuloksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ❤️
      Tämä hoitoon pääsyn nopeus on yllättänyt. Hoitajan mukaan nyt on poikkeuksellisen lyhyet jonot, kun diagnooseja on ollut niin vähän.

      Poista
  2. Hyvä, kun äkkiä pääset hoitoon. Hoidot ovat hyviä ja tehokkaita. Toki olisin toivonut muunlaista lopputulemaa, mutta nyt vain uskoa hyvään.
    Kiitos museovinkeistä. Nyt, kun ylitin ikärajan saan halpoja kuukausimatkakortteja ja voin ruveta koluamaan kaupunkia ja vinguttamaan museokorttia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä hoidon ripeys tähän asti on ollut positiivinen yllätys.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli