Elokuun ihanat illat ja yöt

Elokuun ihanat illat ja yöt ovat täällä taas ilonamme. Perjantaina vieraiden lähdettyä istahdin terassille nauttimaan elosalamista, ne olivatkin melkoista ilotulitusta, joka kesti pitkään. 

Eilen taas oli aivan huikea tähtikirkas ja täällä pimeässä tähdet tiirattavissa paljon paremmin kuin kaupungissa. Perjantai ja lauantai iltoina oli myös uskomattoman lämmintä, poikkeuksellisen lämmintä elokuuksi. Ensi viikolla päivät viilenevät, mutta yli 20 asteessa taitaa lämpö pysytellä.

Ensi viikonloppuna taisi olla taas Nuku yö ulkona ”päivä”. Täytyy seurailla säätä, josko menisi tuohon pihalle ihan taivasalle.Tsemppiä tulevaan viikkoon!Kommentit

 1. Ulkona nukkuminen houkuttaisi, mutta näin keskellä kaupunkia kerrostaloasujana lienee jätettävä taas kerran. Ehkä joskus, jos sattuu sopiva hetki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtuuko parvekkeella nukkumaan, ulkona sekin olisi.

   Poista
 2. Monet tykkää elokuun pimeistä ja lämpimistä öistä, Possu ei. ;) Possu tykkää vain alkukesän valoisista öistä. Ja yöllä sais mieluummin olla vähän viileä, että saa nukutuksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään molemmista; alkukesän valoisista öistä, kun linnut "möykkää" niin, ettei ikkunoita voi pitää auki ja loppukesän pimenevistä illoista, kun taivas on kirkas tähtien katseluun ja yöllä on oikeasti pimeää :)
   Mutta samoin kuin Possu - yöllä sais olla viileää, että saa nukutuksi, ilman peittoa kun ei osaa nukkua...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuosi 2022 on startannut

Juhannusta, muuta juhlaa ja vähän murhetta