Korvapuustiton korvapuustipäivä

Tänään on korvapuustipäivä ja  eläintenpäivä kumpiakaan minulla ei ole. Ajattelin tehdä 2,5dl pulla taikinan, mutta sitten en jaksanutkaan, laiskotti 2h metsälenkin jälkeen. 


  

Tänään Laiskiaisen keittiössä oli testissä ruokakaura. Tein myös ensimmäistä kertaa omena-kanaa kun omenoita on. Ruokakaura toimi oikein hyvin lisukkeena.

 

Sukkaa pukkaa


Sulkasato on alkanut. Viikonloppuna pistän ukkokullan parturoimaan loput hiukset pois, niin ei tarvitse siivoilla hiuksia joka puolelta. Tein löydön parturoimisvälineestä Lidlistä, ei tarttenut ottaa veljen koirantrimmeriä käyttöön 🤭.




Kommentit

  1. Ruokakaura, ihan uutta minulle. Täytyykö pitää silmät auki.
    Meillä kun on kovin pieni keittiö ja pienet tilat kaikkeen säilytykseen, on menossa puuroviikot, että saadaan kaikki hiutaleiden loput käytettyä - Poika kun vuosi sitten viimeiset tavarat kaupunkiasunnostamme vietyään jätti meille ruokatarvikkeensa "perinnöksi". Meillä oli kolme vajaata pakettia pikakaurahiutaleita 😂
    Hiukset kasvaa varmastikin takaisin kun hoidot on ohi 🤗😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukset tosiaan kasvaa sytostaattihoitojen päätyttyä. Joskus nuorena kapina henkisenä haaveilin kaljusta, joten nyt näkee miltä pää näyttää kaljuna, kun en silloin uskaltanut. Kannattaa siis miettiä mitä haaveilee 🤣

      Poista
  2. Minä kaljuunnun ilman hoitoja, eikä tukka kasva takaisin. Otsa on jo kiivennyt keskipäähän ja sivuilta kauemmas. Mutta siihenkin tottuu. Vielä en ole peruukkiin turvautunut, mutta sitäkin ajattelen joskus. Tututhan on tottuneet, mutta vieraat joskus katselee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kauan kun itse itsensä (päänsä) kanssa pärjää, niin on hyvä, muiden takia ei kannata peruukkia hankkia.

      Poista
  3. Hiuksista saa hyvää täytettä neulatyynyyn, ei tylsytä neuloja. Yksi rouva neuloi semmoisesta pörrölangasta, josta neulotaan siililapasia, pipon. Pipo näytti päässä tyylikkäältä, kaunis ruskea lanka näytti hiuksilla, eikä hän käyttänyt ollenkaan peruukkia. T Saukkis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neulatyyny hiuksista olisikin aika vinkeä ja ne tulisi hyötykäyttöön, mutta ehkei sitttenkään kun muuta neulatyyny jo on.

      Luulen, että tulen hankkimaan peruukin, mutta varmasti tuollainen pörröpipo olisi hyvä ”arkikäyttöön”.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli