Maksalaatikkopäivä ja sytot 2/6

 Tänään on maksalaatikkopäivä ja Aleksis Kiven päivä sekä suomalaisen kirjallisuuden päivä.  Maksalaatikko jäi kauppaan, joten sitä juhlistan vain ajatuksen tasolla, Kiveäkään en kääntänyt, mutta luin suomalaisia runoja.







 Viikonloppuna lähti hiukset kun hermostuin sulkasatoon ja kuten suunnittelin, niin ukkokulta hoiti parturoinnin ja vielä ihan mallikkaasti. Ihmisten ilmoilla varmaan olisi omillakin hiuksilla mennyt viikon pari, mutta joka paikassa leijailevat hiukset alkoivat tympimään. Nyt sitten opettelen kaljuna. Pipo päässä pitää ulkona hiihdellä jo kylmyydenkin vuoksi.


Tänään oli 2/3 tätä sytosatsia ja sitten tulee 3 toista satsia. Tästä siis alkoi tilapäinen  n. 2 viikon alamäki ja loppu puolella toki alkaa uusi nousu. Tosin havahduin perjantaina siihen kun kesken kaupoilla käynnin iski totaali väsy ja piti istua muutama minuutti kauppakeskuksen penkillä. Nyt tämäkin täti ymmärtää miksi niitä penkkejä pitää olla kun osui omalle kohdalle jaksamattomuus….



Kommentit

  1. Kalju on varmasti hieno, vaikka syy onkin peestä. Itsekin sitä miettinyt, mutta ihan vain "mukavuussyistä", nyt tuntuu siltä että no ei se ole oikein, kun sinä joudut siihen pakotettuna 🤔❤️
    Maksalaatikko, Aleksis Kivi ja rumpalin halaaminen jäivät eiliseltä - eilen oli muistaakseni halaa rumpalia -päivä myös 😅 Onneksi rumpalia voi halata joku toinenkin päivä.
    Tsemppiä taas tuleviin päiviin, olet ajatuksissa päivittäin 🤗🤗❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pöllö ❤️. Kyllä kaljun saa ajaa mukavuussyistä. Huomasin, että sisällä pitää pitää näin ilmojen viilennyttyä ohutta pipoa/tuubihuivia muuten tuntuu kylmältä ja ulkona on oltava paksumpi pipo. Kesällä tämä olisi ”luksusta”.
      Mulla meni tuo rumpalin halipäivä ihan ohi, eikä lähipiirissä oikein rumpaleita ole 🤭

      Poista
    2. Mä olen vielä neuvotellut Mursun kanssa asiasta ja se on kyllä sitä mieltä, että "anna mennä vaan".
      Muistan kyllä, kun 21 vuotta sitten, multa leikattiin Treella hyvänlaatuinen aivokasvain ja hölmönä leikkautin sairaalassa hiukset vain siltä aluelta, miltä se leikattiin 🤯 Kotona suututti pirusti, mutta annoin olla sairasloman ajan ja vasta kun menin töihin "tasasin" lyhyet hiukseni kutakuinkin samanmittaisiksi 🙄

      Poista
    3. Komppaan Mursua, anna palaa vai pitäisikö sanoa surista 🤭

      Poista
  2. Minä olen kampaajaltani yrittänyt sänkeä pyytää, mutta ei suostu. Minähän olen otsalta puolipäähän kalju, joten aika turhaa tuota takatukkaakaan pitää. Katsotaan kunhan tuo älynystyrä takaraivosta on poistettu, tulisko sänki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvea vasten ei kannata ajaa sänkeä. Pipo päässä pitää olla sisälläkin 🤭.

      Poista
    2. Sun kommentti oli mennyt roskaviesteihin. Liittynee lienee samaan probleemaan kun et pääse kommentoimaan omaan blogiin. En myöskään ensimmäisellä kerralla saanut kommentoitua, viesti hävisi bittiavaruuteen…

      Sänkeä ei kannata ajaa talvea vasten, kun pitää olla pipo päässä sisälläkin. Kyllä kampaajan pitää antaa tehdä mitä haluaa ainakin lopulta. Toppuutteleminen hiukan on hyvästä.

      Poista
    3. Osa ekastä viestistä näkyi viiveellä. On tämä outoa 🤔

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli