Turinaa

Lapsukainen oli äitylin seurana mukavan pitkään, etten ihan pääse mökkihöperöitymään. Ostin palapelin lapsukaiselle ylläriksi. Siinä ei kauaa nokka tuhissut kun se oli palattu valmiiksi.

Kuvaa katsoessa alkaa heti soimaan Les Miserablesin  ” Do you hear the people sing”.


Aloitimme lapsukaisen kanssa piparikauden. Tokmannilta löytyi söpö heppamuotti. Se on erilainen kuin  siellä jossain varastossa olevat piparkakkumuottini (ja niitä on paljon) ovat, joten raatsin ostaa sen.


Lapsukaisen lähdettyä ilahdutin itseäni Roosanauha ruukkuruusulla, joka oli -50% alessa. Ruusu on oikein kaunis.


Virittelin lintulaudan lähelle ikkunaa, sitä on mukava seurata. Siinä onkin käynyt melkoinen kuhina. Nyt pohdin, että kestänkö pikkulintujen possuilun vai siirränkö sen hiukan kauemmaksi. Kuvan herrasmies käy siististi syömässä toisin kuin ne penteleen militantit eli talitintit. 








Jj





Kommentit

  1. Meillä jatketaan tinttien ruokkimista viime talven tauon jälkeen; luotamme siihen, että hiiri/hiiret jotka tässä nurkalla näkymättöminä pyörivät, matkasivat Mondeon mukana autoa vaihtaessa Jkl:ään. Hiiriä riittää kyllä, mutta pienet tassut uupuvat matkalla saunalta tänne pihalle - toivottavasti - ja naapurin Kapun kanssa tehty sopimus pitää 😉
    Nyt tintit yrittää aamuisin oikaista talipalloille: olkkarin ikkunan takana käy hirveä kuhina ja talipallot on vastakkaisella puolella pientä taloamme 😂

    Jaksamista Laiskiainen, koetan saada sinulle postia aikaiseksi 🌹

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kuvittelin, että jos ruokin vain talipalloilla, niin niistä ei ole samalla lailla hiirille ruokaa kuin auringonkukan siemenistä. Tämä lienee itsensä huijaamista 🫣.
      Meillä talitintit käy kopauttamassa ikkunaan. Lienee näkevät peilikuvansa ja ärhentelevät sille tai sitten ne vain stalkkaavat.

      Älä ota Pöllö stressiä postista!

      Poista
    2. Meillä tintit hakee vielä ötököitä hirsien raoista, nurkista ja oikeastaan joka puolelta kuuluu koputusta. Ja välillä ne tosiaan kurkkii tuosta olkkarin ikkunasta sisälle - varmaan ne meilläkin stalkkaavat meitä "siinä sitä taas syödään eikä anneta meille mitään"

      Poista
  2. Palapeli! Kiitos muistutuksesta. Pitääkin vihdoin aloittaa sekin. Olen joskus ollut innokas palastelija, mutta nyt tuo neulominen tuntuu vievän kaiken ajan.

    VastaaPoista
  3. Korona-eristysaikana tuli tehtyä palapeli, mut enää ei jaksa...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Hyvää ystävänpäivää