Ei ihan Strömsööpäivä ja parempiapäiviä

Tiistai oli kaupunkipäivä kun piti mennä sytojen puoliväli tsekkaukseen. Kaikki oli okei ja veriarvot hoitoihin suhteutettuna ok. Suunnitelman mukaisesti seuraavalla kerralla (Jon on uusi myrkkysekoitus, joidenkin mielestä tämän pitäisi olla helpommin siedettävissä.

Sain loksautettua taas asioita eteenpäin muuttoa kohti, mutta pieni takapakkikin tuli kun keittiötilauksesta uupuikin astianpesukone. Osa kodinkoneista oli tarkoitus meidän ostaa ja osa taas tuli paketin mukana. Yleensä, vaikka olenkin melkoinen Hulda=huoleton tsekkaan tiettyjä asioita tosi tarkkaan, mutta tässä kohtaa kun asia ei ollut vastuullani, vaikka osallinen olenkin, hölläsin hieman ja hetihän se kostautui... No, asia on hoidettavissa, vaikkakin vähän lisähärdelliä se vaati. Maltoin kohtuu hyvin mieleni ja jätin itkupotkuraivarit väliin. Liekö iän ja/vai lääkkeiden on nykyään ”hermopinnassa” herkemmin.

Ensi viikolla siirretään ensimmäiset tavarat ja uudessa kodissa pääse jo ensi viikolla yöpymään. Puolen vuoden mökkielämä vaihtuu osin cityelämäksi. Tosin tavaroiden purkamisessa menee varmaan tovi kun pitää käydä tavarat vielä läpi kun silloin keväällä tuli niin kiire tai sitä tavaraa vaan kun on…

Hetken aikaa pitää varmasti skarpata, että muistaa ottaa mukaan kaiken tarvittavan ja että molemmissa päissä on tarvittavat laturit ym. 

Täällä satoi muutamana päivänä lunta. Kuva on keskiviikolta, vähän on satanut lisääkin.


Aloittelin tämän kirjoittamista jo tiistaina, joka oli tuo strömsööpäivä. Astianpesukone ongelmakin on ratkottu ja kone tulee jo huomenna.

Nyt rauhoitun kynttilän valossa ja kerään voimia ensi viikkoon juoden lämmintä mustaherukkamehua, kun olo on ollut vähän viluinen.

   Kommentit

  1. Hienoa, että teidän remontti alkaa olla valmis, kurjia vaan nuo tökkimiset. Vaan onneksi nekin on aina selvitettävissä. Joskus on vedettävä itkupotkuraivarit, useimmiten pääsee helpommalla kun kokeilee vetää henkeä ensin. 😋
    Lunta ei sitten tullut ihan sillä mitalla kuin luulin 😆 Olin jo varautunut oikean talven tuloon, mutta vielä se taitaa ottaa takapakkia..

    Tsemppiä muuttoon ja sytohoitoihin, toivottavasti et tullut kipeäksi vaan kuuma mehu auttoi 🤗

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä sinne. Onnea remonttiin sekä kodin, että itsen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuosi 2022 on startannut

Elokuun ihanat illat ja yöt

Pöljä