Vain elämää

Sytostaatit vol 3 olivat eilen. Perheen koronapotilaan vuoksi oli jännitystä ilmassa kuinka hoidon käy. Onneksi eristyksellä, maskeilla, erityisjärjestelyillä ja 4 koronarokotuksella onnistuin välttämään tällä erää koronan ja ennen hoitoon lähtöä tekemäni koronatesti oli puhdas. Soittelin ennakkoon ja varmistelin toimintaohjeet.

Itse sytotiputus ja hoitoon liittyvä piikitys.meni parissa tunnissa, vähän lisäaikaa meni kun joutui hetken odottamaan sytococtailin valmistumista, kun eivät olleeet sitä tehneet valmiiksi, jos en olisi päässytkään hoitoon. 

Eilen illalla katsottiin Vain elämään Meiju päivää. Tommi Läntinen ja Herreyssin Digiloo, diggiley oli huippunostalgia ylläri 😍 Tämä kausi oli yllättävän hyvä ja näistä artisteista tuli uusia kulmia esiin.

Yön nukuin yllättävän hyvin kortisonista huolimatta. Tänään alkoi valkosolujen tuotantoa kiihdyttävien piikkien otto. Piikitän seuraavat viisi päivää. Nämä piikit tosiaan aiheuttavat kaiken maaliman kolotusta ja kasvukipuja ja sytokurjuuden kera seuraavat päivät ovat anti-juhlaa. 

Oloa parantaa kun vain vähän edes pystyisi köpöttelemään ulkona, saa syötyä ja ennen kaikkea juotua. Tänään kävin kötöttelemässä mökkitietä reilun kilsan. Kuulostaa vähältä, muttei tuntunut.

Pyhäinpäivän muistokynttilän läheisille kävin viemässä paikalliselle hautausmaalle, kun rahkeet ei riittäneet lähteä kotipaikkakunnalle. Hetken joutui hautausmaata etsiä kun se ei ollutkaan kirkon kupeessa.

 Musta on hienoa, että hautausmailla on paikka, jossa voi muistella muualla haudattuja läheisiä ja viedä sinne kynttilän.


 

Hyvää Pyhäinpäivää!
Kommentit

 1. Tsemppiä taas tälle jaksolle ❤️❤️
  Kappeli, se on siinä mäen päällä 😉.. Siitä kappelilta katsoen, vasemmassa takanurkassa on mummu ja vaari 😍- en voi enää sanoa, että suuren kuusen suojissa, kun kuusi on kaadettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pöllö!

   Sulla on juuria täällä kulmilla.

   Poista
  2. Kyllä vain, sekä isä että äiti on sieltä päin kotoisin 😊

   Poista
 2. Voimia ja jaksamista. On hienoa, että on hoitoja, mutta kurjaa kaikki sivujutut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️. Se, että on hoitoa ja on hoidettavissa on upeaa, mutta nämä ”sivujutut” on syvältä ja kysyvät jaksamista.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuosi 2022 on startannut

Elokuun ihanat illat ja yöt

Pöljä