Erilainen viikonloppu ja vähän pirteämpi alkuviikko

Viimeisimmät sytot veti loppuviikosta ihan väsyksi. Kuume nousi lopulta yli 38, joten menin ohjeistuksen mukaisesti päivystykseen ja sain antibioottikuurin. Antibiooteista huolimatta neutrofiilit, hemoglobiini ja muut arvot laski entisestään. Sain passituksen osastolle ”eristykseen” antibioottitiputukseen kun vastustuskyky tippui alhaiseksi. Osastolla olin kolme yötä eli käytännössä viikonlopun.

Vaikka vieläkin väsyttää voi todeta, että olo koheni melkoisesti. Olin myös iloinen, että olin rakentanut joulukalenterin kuusimetsää juuri sopivasti kuusi päivää, joten sain päivitettyä kalenteria.

Itsenäisyyspäivänä linnoittauduin pitkästä aika sohvan pohjalle ja katselin linnan juhlia. Perinteitä kunnioittaen laitoin myös kynttilät ikkunalla. Tällainen itsenäisyyspäivä oli oikein mukava.


Tänään kävin pyörähtämässä kuukausimarkkinoilla, mutten löytänyt sieltä mitään.

Tänään illalla on ensimmäinen saunavuoro ja pääsen ensimmäistä kertaa tutustumaan taloyhtiön saunaan. Keskiviikko valikoitui saunapäiväksi kun perjantaina ja lauantaina oli enää huonosti vapaita saunavuoroja ja toisaalta viikonloppuisin olemme usein mökillä, joten tämä keskiviikko on oikein hyvä.











Kommentit

  1. Hyvä, että sairaalakeikka auttoi.
    Minä valitsin jostain syystä torstain saunapäiväksi, vaikka perjantainakin olisi ollut aikoja. Jotenkin torstaisauna kuulosti hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torstaikin on varmasti hyvä! Meillä oli vaihtoehdot ke, pe ja la.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli