Viikko 50

Viikko on mennyt taas nopsaan ja muutama muuttolaatikko on taas tyhjentynyt. Laatikoita piisaa edelleen ja lisäksi olisi vielä niiden roudausta. Ullakolta pitäisi tuoda laatikoita ja täältä viedä ullakolle. Toukokuussa tuli kiire muuton kanssa ja varastotila oli kortilla,  jossain kohtaa sitä ei ajatellut muuta kuin talo tyhjäksi. Talo tyhjäksi ajattelulla siellä ullakolla sitten on niitä tavaroita, joita pitäisi olla kotona ja toisin päin kun varaston tavarat tulivat kaikki sisään muuttopäivänä. No, tavoitteenani on saada laatikot tyhjennettyä viimeistään tammikuussa. Ukkokullalla on vähän kunnianhimoisempi tavoite.

 Paikallisessa joulukylässä on tullut muutaman kerran pyörähdettyä. Tänä vuonna kylä on ollut erityisen kauniisti valaistuna ja oikein viihtyisä. Toivottavasti myyjillä on kauppa käynyt.


Nyt kun on palveluiden äärellä ja Ruokaboksilla oli hyvä tarjous päätin tarttua tarjoukseen, etenkin kun suunnilleen tarvittavat astiat oli purettu muuttokuormasta. Tällä viikolla oli lohta, lammaskormaa ja fetapastaa.


 

Ensi viikolla on sytot 5/6. Tsekkaus labroissa veriarvot oli nousseet kohisten, joten niistäkään ei huolta, olokin on paljon pirteämpi.


Viikolla on näkynyt auringon paistettakin, kuusimetsäkin sai osansa. 


Iloa, valoa ja kiireettömyyttä alkavaan jouluviikkoon!




Kommentit

  1. Siitä ne tavarat löytää paikkansa. Hyvä, että olo paranee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku hiljaa tavarat löytää paikkansa ja olo paranee.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli