Perjantai höpinää

Tällä viikolla sain elämäni ensimmäisen ja oletettavasti viimeiset tatskat. Minun tatska on neljä pistettä, jotka ovat sädehoidon kohdistustuspisteitä.

Viikko on ollut vielä vähän rauhallisempi sytojen jälkeen. Ttelkkaria on tullut katseltua ehkä hiukan liikaakin.

Vanhat kotimaiset elokuvat ovat suosikkejani ja kovasti nuo Maalaiskomediat ovat ”maistuneet”. 

  

Lapsen antamaa värityskirja olen myös väritellyt. Värikynäboksista löytyi mielenkiintoinen kynä. Yritin kovasti väritellä, eikä oranssia väriä vain tullut.. Terotin, terotin ja terotin kunnes totesin koko väriytimen puuttuvan.


Karvakamua kävin morjestamassa. Ryöjä kehtas lällistellä 😂Lunta on piisannut ja maisema on ihanan luminen. Enempää ei silti tarttis tulla…Ihanaa viikonloppua!

Kommentit

 1. Vanhat kotimaiset elokuvat ovat mitä parhainta ajanvietettä. Muistelen niiden olevan yleensä rauhallisia eikä ahdistavia. Varsinkin harmittoman maalaiskomediat. Vilkuilen niitä aina ohikulkiessa työpaikan odotusaulojen telkkareista. Tsemppiä sädehoitoon! T Saukkis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat kotimaiset on tosiaankin jotenkin harmittomia ja helppoja.

   Sädehoito alkanee helmikuussa. Nyt ottivat kuvat ja tekivät kohdistuspisteet.

   Poista
 2. Hyvää viikonloppua ja niin hyvää vointia kuin mahdollista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Possu ❤️. Hyvää viikonloppua myös sinne!

   Poista
 3. Jostain syystä bloggeri ei nyt tykkää minusta. heittää koko ajan kapuloita rattaisiin.
  Minä katselen kaikenlaisia leffoja neuluessani, mutta en vanhoja kotimaisia. Ei minulla mitään niitäkään vastaan ole, mutta kun on niin paljon muitakin leffoja, kun noita kaikenlaisia maksukanaviakin lapseni ansiosta minullakin. Maalaiskomedioista tykkäisin, mutta osaan ne jo ulkoa, joten ehkä ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä bloggeri tuntuu tökkivän muillekin. Ei julkaise kommentteja ja kuten nyt se heitti ”anomuumiksi”.
   Havahduin siihen, että aika harvoin tulee katsottua leffoja noista suoratoistopalveluista, enemmänkin sarjoja. Britboxilta Midsommerin murhat ja Frostit menivät ennen joulua.

   Poista
 4. Olisin päässyt jonkinlaiseen pakettien lähetykseen, mutta sinun osoitetta ei ole. Laitatko repukoi at gmail.com Oliko se ehkä kintaat? Kelpaako joku Asterix?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun oli jo asian unohtanut, niintaas ihana yllätys. Kintaat olisi huiput ja niissäkin on jo ihan tarpeeksi 🧡 Minä laitan meiliä.

   Poista
  2. Pitäisi vielä puhnro saada. Paketit vaatii.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuosi 2022 yhteenvetona

Hitaasti