Vuosi 2023

Hiukan tarvitsee harjoitella tuota uutta vuosilukua. Mitään uuden vuoden lupauksia ei tullut tehtyä, ellei ota lukuun jo ne perusklassikot joihin pitäisi kiinnittää huomiota eli terveelliset elämäntavat; uni, ruoka ja liikunta. 

Vuoden ensimmäinen salaatti. 

Eilen oli ihanan aurinkoinen sää. Valoa ja lämpöä kohti mennään… ja noi hepat 😍

Jouluna olin niin kanttu vei, etten saanut tehtyä imellettyä. Ostin pitopalvelusta 600g rasiallisen jouluksi, mutta ei se ollut ”oikeaa”. Tänä jouluna muutenkin kaikki valmistelut ja muu hässäköinti oli minimissä. 

Energiatasoa on ollut tällä viikolla hiukan korkeampi, ja tiistaina jaksoin tehdä ihan oikeaa imellettyä. Imelletty onnistui todella hyvin. Sitä kelpaa syödä joulun ulkopuolellakin. 
Tästä se lähti
Hyvin imeltyi


Hävitin muutossa lähes kaikki värikynät. Sain lapselta aikuisten värityskirjoja ja ei auttanut muu kuin käydä värikynäkaupassa. 

Hamsteri minun toteamus…”Hävitäpä jotain, niin hetken päästä sitä tarvitset”  Kommentit

 1. Nii-in, ei pitäisi ihan kaikkea hävittää 😎 Nimim. kakkuvuokakauppaan tästä lähdettävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tavaroita purkaessa olen huomannut, että vieläkin on paljon turhaa tavaraa, ainakin niissä laatikoissa joita olen purkanut 🙈

   Poista
 2. Niinhän se aina käy. Heittää pois jotain, mitä ei ole vuosiin kaivannut ja heti sille olisi käyttöä. Osittainhan se johtuu siitä, ettei muista koko tavaraa, mutta sitten kun sen on nähnyt, keksii kaikenlaista käyttöä. Tosin värityskirja ja kynät on eri juttu.
  Hienoa, että jaksat noita vanhoja hyviä tapoja ajatella. Minä en ole päässyt vielä tämän vuoden puolella käyntiin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuosi 2022 yhteenvetona

Hitaasti

Perjantai höpinää