Aurinkoa, aurinkoa ja vähän muutakin

 Tänään oli taas ihana valo. Säteiden jälkeen kävin kotona syömässä ja lähdin ulkoilemaan. Tällä ja viime viikolla olen lisännyt ulkoilua ja liikuntaa. Ulkoilu aurinkoisessa säässä, vaikka on pakkastakin, on todella voimaannuttavaa.

   

Salaatit on edelleen in. Salaatin pohjana oli valmis salaattisekoitus, johon lisäsin tomaattia ja sipulia. Maustoin kanafileesuikaleet soijalla ja sweetchilikastikkeella. Vähän salaatinkastitetta ja parmesan raastetta nams.

Pongasin parvekkeelta pari planeettaa ja kuun. Helppo kyssäri… Mitkä planeetat näkyy kuvassa?

Osallistun Olifantin organisoimaan lankapaastoon. Kovasti täällä suunnittelen mihin lankoja laittaisin. Aloitellaan nyt perussukilla. Muutama muu ajatus helpoista ”lankasyöpöistä” on mielessä.

Kommentit

 1. Minäkin näin, että Venus ja Jupiter hengailevat kuun lähellä. Eipä tullut kuvattua. Aurinkoa, pakkasta ja lunta oli lenkillä. Nekin jäi kuvaamatta. Pitäisköhän joskus taas ulkoiluttaa kameraakin, eikä aina vain kännyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kännyyn ulkoiluttamisen on niin helppoa, tosin miksei kamerankin kun ottaisi tavaksi ulkoiluttaa sitä. Meillä on ihan hyvä järkkäri, jolla otan itse kuvia automaattiasetuksin. Pitäisi vähän perehtyä aukkoihin yms. niin saisi enemmän irti kamerasta. Ukkokulta on yrittänyt opastaa, mutta olen ollut tähän asti tyytyväinen automatiikkaa .

   Poista
 2. Tänään on ollut ihan mahtava keli. Valkohanki ja aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppuna ja muutamana päivänä viikolla on tosiaan ollut upeaa valoa!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuosi 2022 yhteenvetona

Hitaasti

Perjantai höpinää