Helmikuun alun höpinää

Hups ja ollaan jo helmikuussa. Kaija Pakkasen lorussa helmikuussa säkeniä säihkyy hanki”. Niitä säkeniä täällä odotellaan kovasti. Tammikuussakin oli muutama lähes ”keväinen” päivä ja lumia suli räystäältä. 

Pöllö oli oikeilla jäljillä. Hokasin myöhemmin googlailla pinnemåleria kun sellainen teksti siinä härpäkkeessä oli. Nämäkin härpäkkeetkin ovat kehittyneet. Kuvassa modernimpi versio.

 
Muutossa en raaskinut hävittää vanhoja Aku Ankkoja. Taas ne pompsahti laatikoita purkaessa, eikä niille edelleenkään ole paikkaa (kuin ullakolla), mutta hävittää en raatsi. Ehkä sitten joskus kaivan ne sieltä ja lueskella niitä mökillä sateen rapistessa kattoon.

 

Havahduin kynsiä lakatessa miten sytot on vaikuttaneet kynsiin, mutta onneksi ne eivät sentään ole lähteneet kuten joillekin on käynyt.


 

Nyt en muista olenko aiemmin kehunut airfryeria kananmunien ”keittämisessä”. Joskus vähän asialle naureskelinkin, mutta nyttemmin olen todennut miten helposti kuorittavia ja miten hyviä munia pöhöttimellä tulee. Maagiset luvut ovat lämpö 130 ja aika 13 minuuttia.

Aamulla kaupassa käydessä ihailin tuota romanesco kukkakaalia. On se nätti, siitä huolimatta en ole sitä uskaltanut ostaa.


Argh. Ärsyttää tämä Blogger. Se säätelee ihan omiaan näitä tekstien kokoja, eikä niitä saa muokattua ainakaan IPadilla. 





Kommentit

  1. Meidän parinkymmenen vuoden Aku Ankat on mummolassa "saa antaa jos joku haluaa" ajatuksella, samoin kuin Roope sedät. Muttei mummo raaski 🥰 Taskarit on Pojalla itsellään, niitä on kai joku reilu 400 🙄🙄. En suostunut enää säilömään meillä, kun on omaakin hillottavaa. Ja A-nopin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurin osa noista Akuista on mun lapsuuden Akuja 80-90 luvulta ja veljen Akuja 70-luvulta. Lapsukaisellekin Aku tuli muutaman vuoden eli niitä on 70-luvulta 2015 asti. Ehkä olisin valmis noista luopumaan, jos niille löytyisi hyvä koti.

      Poista
  2. Minulla on tyttären taskarilaatikoita kellarikomerossa. Tytär olisi ne heittänyt pois, minä päätin säästää, kun niitä on alusta lähtien aika paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saman olen huomannut, että lapsen tavaroista on osa enempi säilytyksessä minun toimesta 😀

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli