Yskää ja muuttolintuja

Reilu viikko on mennyt sairastellessa. Kuumetta oli useamman päivän yli 38 ja ”parhaimmillaan” oli 38,5. Kuumetta ei enää ole, mutta aivan hirveä kuiva yskä senkun jatkuu. Kävin lekurissa lauantaina kun kuume lähti uudelleen nousuun perjantai-iltana. Komento oli levätä ja mennä ensi viikolla uudestaan jos ei helpota. Crp oli vain vähän koholla, joten virusta siis. 

Viikolle oli monenlaista mukavaa suunnitelmaa. Keskiviikkona piti ajella lapsukaisen luo Poriin kyläilemään ja olisi tuonut hänet mukanani kotiin lauantaina. Onneksi lapsukainen tuli kuitenkin tuli kylään. Ajelimme lauantaina mökille perheen kera, samapa se missä sairastaa. 

Lintuja oli tullut hurjasti ja useampi telkkä pariskunta uiskentelee pönttömme ohi. 



Toivottavasti joku heistä tulisi kesäasukkaaksi.


Telkkien lisäksi olivat joutsenet ja kuikat saapuneet. Joutsenten ja kuikan kuvat on lapsukaisen ottamia. Itse ihailin lintuja etupäässä ikkunan takaa.





Jack eli käpytikka on protestoinut talviruokinnan lopettamista ja oli nakutellut talipalloautomaatin palasiksi. Tuo Jackin kuva on helmikuulta ja kuten kuvasta näkyy hyvin on viihtynyt talipallon ääressä.



Hiukan harmittaa kun tämä yskä on vienyt vähäisen kunnon, mutta onneksi töihin paluu on hiukan kevennetty. Töihin paluu on toukokuussa eli jo ensi viikolla. 

Kommentit

  1. Onpas tylsää. Paljon on taas kaikenlaisia flunssia ja tauteja liikkeellä. Toivottavasti paranet pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Nyt on onneksi köhäkin jo helpottanut.

      Poista
  2. Kurjaa tuo sun flunssasi ☹️ Mun synttärireissu jäi myös tekemättä, kun luulin saaneeni lenssun ja juhlijoiden ikä on siellä lähellä ja yli 60... Alle kolmekymppiset voi laskea yhden käden sormin 😊
    Aattelin, etten lähde tartuttamaan. Ei kuitenkaan ollut oikea lenssu, kunhan pelotteli, tarvis kai siivota (noloa)

    Tikan - tikkojen - takia meni talviravintola kiinni meiltäkin. Tintitkin löytää ruokana jo muualta, joten talipallot on pakattu odottamaan ensi syksyä ja tikat koputelkoot keloja niin kauan kuin vielä tontilla ovat. Lähtölaskenta on niilläkin alkanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on hurjasti siitepölyä ilmassa tai siis oli ennen noita sateita. Useammalla tutulla ne aiheutti lenssun kaltaisia oireita, vaikkei heillä allergiaa olekaan.

      Tikat on melkoisia veijareita.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli