Viikonloppu

Yön Euroviisu valvominen kostautui, aamulla oli ihan hirveä olo vaikka join vain moctail Piña Coladaa. Lapsukainen ei päässyt kotiin, mutta ukkokulta ja lapsukainen järjestivät aamupalan niin, että ukkokulta toi aamupalan sänkyyn ja lapsukainen lauloi ja oli mukana facetimella ❤️ Oli aika liikkis yllätys.


Eilinen päivä meni mökin varastoa tyhjentäessä ja hyllyjä seinälle laittaessa, luulen että tuolla uurastuksellakin oli oma vaikutuksensa huonoon oloon. Meillä meni niin myöhään, että osa Euroviisuista tuli katsottua varastoa tehdessä tabletilta.

  Nyt on hyllytilaa. Olen todella todella onnellinen noista nettikirppikseltä löytyneistä osista. Tänään järjesteltiin tavaroita hyllyihin, mutta ajan puutteen vuoksi jouduttiin osa tavaroista vain nostamaan takaisin sisään odottamaan läpi käymistä. Muutossa siirtyneitä ”turhia” tavaroita on vielä.


Eilistä Euroviisujen äänten laskentaa katseltiin jo sohvalta moctailit kourissa. Tämä Ruotsin voitto oli vähän vastaava kun Thomas Wassberg voitti sadasosa sekunnilla Mietaan, korventaa vieläkin. Käärijä oli kyllä yleisön suosikki. En muista, että milloinkaan aikasemmin olisi ketään artistia kannustettu viisuiltana, niin voimallisesti, että juontajat joutuivat toppuuttelemaan.


 Hyvää äitienpäivää! 


Muksaa alkavaa viikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuosi 2022 yhteenvetona

Hitaasti

Perjantai höpinää