Heinäkuu jo puolessa

Kesä etenee vauhdilla, mutta aika on jo kauan mennyt vauhdilla. Aika on mennyt pääosin puuhastellessa mökillä kaikkea pientä. Edellinen viikonloppu meni itsellä harrastuksen parissa. Lapsukaisen luona ollaan pyörähdetty ja pyörähdetään vielä toistamiseen ensi viikolla. 

Saatiin vihdoin kunnon laituri mökille, joten uimaan meno on paljon helpompaa. Tosin, yllättäen minusta on kuoriutunut melkoinen vilukissa ja 23 asteinen vesi tuntuu kylmältä. Mistä lie johtuu, ehkä lääkkeistä kun ennen en ole näin viluinen ollut.

Järvestä on noussut ahventa ja haukea, joita on paistettu pannulla. Tunnustan en ole kalastanut, enkä perannut itse. Leivittänyt ja paistanut olen.

Liekö Possun kyykamu on tullut tänne Hämeeseen kun ensimmäisen kerran täällä mökillä törmäsin kyyhyn.


Aurinkoista heinäkuuta!
Kommentit

 1. Upea kesäinen kollaasi... kyytä lukuunottamatta, tai komeahan sekin on...
  Minä, tai paremmin lapsenlapset on iloisesti yllättyneitä, kun mummostansa on kuoriutunut rohkeampi uimari... tänä kesänä on tullut kyllä polskittua enemmän kuin monena kesänä yhteensä.
  Lienee oikeampi adjektiivi kuvaamaan mummoa päättäväisempi... olen vain päättänyt mennä "kylmäänkin" veteen. Minunkin vahvuuksiin kuuluu kalajutuissa maustaminen ja paistaminen... muut vahvuudet sallin mieluusti toisille, hih...
  Mielekkäitä kesäpuuhia jatkoonkin... vielähän on kesää jäljellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ennen ollut juuri se rohkeampi uimari. Luulen, että sytostaattihoidot on jotenkin vaikuttanut kehon lämmön säätelyyn kun löylyn kestävyys ja saunominenkin on erilaista kuin ennen.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli