Elokuu on täällä taas

Voi tätä ajan kulua ( ja jälleen toistan itseäni 🙈 ). Heinäkuu meni vauhdilla. Toteutin myös heinäkuussa pitkäaikaisen unelman. 

Pulut iskivät jälleen, kaupungissa käynyt perhe teki pulu havainnon partsilta. Nyt oon sydän syrjällään, että nämä selviäisi tällä kertaa. Edellisestä hoitoon menneestä poikasesta kyselin viikko sitten, mutta vielä en ole kuullut mitään.

 

Ostin Lidlistä pitsakiven ja sillä saa oikein hyviä pitsoja. Vähän taidettahan tuo pitsojen siirtäminen tuohon kivelle on ja ”less is easy” on huomattu toimivaksi eli ei parane laittaa paljoa täytettä. Ekan kuvan pitsa oli ensimmäinen ja tehty Lidlin valmispohjaan ja tuon toisen pohja on yön yli tekeytyneestä taikinasta. Valmispohja oli ihan ok, mutta ei itsetehdyn veroisia.

  

Kalassa ollaan oltu vaihtelevalla menestyksellä. Kuvassa melkein saatu iso hauki. Se karkas heti kuvanoton jälkeen. Tosin affenat on enempi meitin makuun. Ukkokulta virvelöi ja minä mato-ongin.

  

Opettelen pikkuhiljaa arkirutiineja, tosin aamulenkki metsässä ei tule olemaan rutiini, mutta tuo tuorepuuro ja kaffe. Aamulenkiltä tullessa poimin puuroon mustikoita ja villivadelmia.
Amppelitomaatti antaa kivasti satoa, mutta kyllä siitä huomaa, että se alkaa olemaan ehtoopuolelle.
Eilen, elokuun ekana aloitin kynttilä kauden.
Veljeni 🧡 ilahdutti lähettämällä minulle tekoälyllä räätälöidyn runon. 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli