Reilun viikon kuulumiset


Vasta lomalla sitä tajusi kuinka puhki olinkaan ollut. Töihin palasin osittain levänneenä, lepoa olisi tarvinnut vielä muutaman päivän lisää, mutta onneksi työkuorma on nyt jo helpottanut normaalille tasolle.


Viime viikolla adoption yhden työkaverini kurpitsoista. Kurpitsasta riitti moneksi. Isoin ilo oli kurpitsalyhty, lisäksi pakkaseen meni sosetta, tein banaani-kurpitsamuffinsseja töihin ja paahdoin kurpitsan siemenet naposteltavaksi.


Toivon, ettei linnut viikon aika tuhoa kurpitsalyhtyä, vaan voimme nauttia vielä sen ihanasta oranssista valosta.





Ensimmäinen pellillisen muffinseista ”räjähti”. Olin ihan kauhuissani kun muffinsit oli tarkoitus viedä työkavereiden iloksi töihin. Onneksi toinen pellinen sentään onnistui.

Viikonloppuna myös herkuteltiin grillissä paistetuilla pitsoilla. 10€ pitsakivi toimii grillissä. Meillä ei tarvitse erillistä pitsauunia, ainekaan meidän paistomäärillä. 

Ollaan kehitytty ja opittu laittamaan sopivasti jauhoa ja riittävän vähän täytettä niin, että pitsan saa helposti siirrettyä lastalta kivelle.
Meillä alkoi hissiremontti. Kuvia kun katsoo, niin oli aikakin. Ensimmäisenä päivänä ostin tarjouksesta limpparia… Olipa kiva kavuta kun repussa oli 4,5 litraa limppari ja muita ostoksia. Kauppaan mennessä sanoin, etten osta juuri mitään kun pitää kavuta portaat 🙈

Otan tämän ihan kunnon kohotuksen kautta. Tällä viikolla on myös porrasviikko.



Iloa viikkoon!







 

Kommentit

  1. Erään kaverini taloyhtiössä oli kans hissiremppa ja hän joutui nousemaan joka päivä viidenteen kerrokseen. Kuukauden päästä kun remppa oli valmis, kaveri sanoi että hän jatkaa rappusten käyttöä että kunto pysyy korkealla. No, pari päivää kesti ja se oli siinä 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että tämä ”ennuste” pätee myös minuun 😄

      Poista
  2. Uuh... Mä varmaan kuolisin tällä kunnolla... Just ja just pääsen kolmanteen kerrokseen Ystävän luo.
    Nyt olen iloinen, kun pystyn kotona kulkemaan kolme porrasta alas ja ylös ilman tukea porraskaiteesta - pari vuotta sitten ei puhettakaan. Pakko pitää kaiteesta kiinni vaikka se heilui melkein yhtä paljon kuin minä 😄 Nyt ollaan yhtä tukevia: uusi porraskaide ja minä 💪💪

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riittävän hitaasti kun kiiruhtaa, niin pääsen ylös mun surkealla kunnolla.. Vielä kun muistaisi, että silloin kun pitää kiivetä rappuset, niin ei lataa hirveätä kuormaa. Onneksi voimme kulkea naapuriravintolaan kautta kun ei ole saunavuoroja.

      Poista
  3. Miten kauan teidän hissi on poissa käytöstä? Meillä kun remppa alkaa vuoden alussa, saadaan kiivetä kaksi kuukautta. Minähän jo harjoittelen tänne kahdeksanteen kipuamists. Lasken samalla portaita ja saan lopputulokseksi yli 130. Jossain luki, että 50 kohottaa jo hirveästi kuntoa eli minulla on ylikunnon vaara.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ilmoitettu, että hissi olisi pois käytöstä 2kk, mutta ainakin naapurirapussa hissi oli valmis 1,5kk. Meillä tosin ”sotkee” itsenäisyyspäivä ja joulu. Mäen ookkaan laskenut rappusia, mutta kerrosmäärä on sama.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Hyvää ystävänpäivää