Kaikenlaista menoa

Viime aikoinaan ollut monenlaista mukavaa menoa ja kiirettä. On ollut mm. visiittiä suurella kirkolla, konserttia, musikaalia, pikkujoulua, mutta paras kaikesta riennoista on ollut avantouintipaikkaan tutustuminen. Liityin myös avantouintiseuraan, joten jatkossa on pääsy pukukoppiin ja voi käydä avannossa milloin vain.

Taisinkin jo aiemmin kirjoitella, että kun syksyllä multa vietiin (laitettiin talviteloille) mökiltä laiturin rappuset, loppui samalla kylmässä uinti, niin alkoi lääkkeistä johtuvat niveljäykkyys ja kivut uudestaan. Katsotaan, josko saisin ne nyt taas vähenemään avantouinnilla. Tavoitteena olisi käydä vähintään 2-3 kertaa viikossa avannossa.

Avanto ❤️
Pimeästä valoon tapahtuma, jossa oli solistina Yona. Tapahtuma oli alueen mielenterveysjärjestöjen ja seurakunnan yhteisesti järjestämä. Tärkeän asian äärellä.

Tootsie -musikaali (ennakoiva ehti jo muuttaa totiseksi musikaaliksi, tarkkana saa olla, miten se korjailee).

Herkkuja kaupungille ja kotona.



Herrakurpitsa on ollut mökillä iltojen ilahduttajana, mutta päivällä se on kyttäillyt mun ruokia vesikielellä. Tänä viikonloppuna en ehtinytkään mökille, joten en tiedä miten herrakurpitsa voi.

 


Arki on ollut siis melko aktiivista ja sosiaalista. Askeleita on kertynyt järestään yli 10 000 päivässä. Muutama poikkeus toki on ollut, mutta niissäkin on päästy aika lähelle 10 000. 

Vaikka on kiva olla aktiivinen, niin joskus on silti hyvä, ihan vaan olla. Olen myös huomannut, että entistä enemmän, sitä kaipaa ihan omaa aikaa, aikaa ihan vaan olla omine ajatuksine. 






.




Kommentit

  1. Hitto että mua kylmii tuo avantouinti. Toki olen kuullut siitä pelkkää positiivista ja moni on sanonut ettei ole ollut esim. flunssaa sen jälkeen kun on aloittanut avannossa käymisen. Toivotaan että saat niveljutut kuntoon koska sä tunnut olevan varsin aktiivinen ihminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon nyt käynyt kolmena päivänä pulahtamassa ja selkeesti on ollut vähemmän nivelkipuja.

      Poista
  2. Possulla on kyllä nyt nuha, vaikka käykin avannossa. Johtuneeko siitä, että järvet on jäässä, joten nyt pääsee vain pari kertaa viikossa avantoon sillon kun sinne on portti auki. Liian harvoin siis.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Hyvää ystävänpäivää