Viikon varrelta

Päivät pitenee aika lailla kukonaskelin (n. 10 min.), mutta tänään on sumuinen sunnuntai. Onneksi ei kuitenkaan sada, joten sää ei ainakaan ole esteenä äänestämään menemiselle. Itse kävin äänestämässä viimeisenä ennakkoäänestyspäivänä.

Viikko on sujunut rauhallisesti. Vielä ei kunnolla solmita kengän nauhoja, mutta pikku hiljaa. 

Facebook muistutti ajan kulumisesta. Rakkaan Aksu veljen kuolemasta on jo 10 vuotta. Ikävä on kova vieläkin. Hassu sattuma, että samana päivänä pulu ilmeistyi taas ikkunan taakse. Toiveikkaana ajattelen, että se on Kyösti.

Vanhat kotimaiset elokuvat on päivän piristyksiä. 

Kuvia viikon varrelta.







Muistathan äänestää!


 


Kommentit

  1. Tammikuussa on aina se ihana päivä, jolloin töistä lähtiessä ei enää olekaan sysipimeää, silloin tuntuu taas elämä voittavan. T Saukkis

    VastaaPoista
  2. Upeat auringonnousut ja -laskut ja kirkkaat, kirpeät pakkaspäivät; vielä on talvi mutta kevät tulee vauhdilla. Lämpiminä päivinä räystäät tippuu (onneksi ne on hyvin kiinni, kun minä neuvoin niiden kiinnityksessä...).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että ootta naulanneet räystäät huolella 😀. Mä oon jo ihan kevät fiiliksissä, vaikka talvikuukausihan tämä tammikuu on.

      Poista
  3. Komppaan Pöllöä, hienot on kelit ja auringon lapsena toivon että näin tammikuun lopulla aika kuluisi parin kuukauden ajan nopeammin, sitten se saisi hidastua todella paljon aina syyskuun lopulle saakka.
    Vanhat kotimaiset elokuvat ovat jotain mitkä eivät sovi mulle, saan aina aina ihottumaa kun katselen niitä ja ensimmäiset läikät ilmestyvät siinä kohdassa kun ensin on saanut kuunnella puheen kähinää ja sitten paukahtaa helvetillinen viulumusiikki soimaa niin lujaa että veri lentää korvista 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lapsuutesi aikakäsitys tai toive siitä olisi aika kiva.
      Vanhat kotimaiset elokuvat vaativat sopivan mielentilan ja tunnustan, etten minäkään niistä kaikista tykkää.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli